Dzięki Panowie!

MMM --> mógłbym to olać, tylko po sprzęcie kosztującym jednak nie małe pieniądze oczekuje sie jednak, żeby był w pełni sprawny. Tym bardziej, jak kupuje się nówkę sztukę, a nie sprzęt używany. Trampek ma rację. Nie będę czekał do końca sezonu, tym bardziej, że tym razem to serwis coś schrzanił i chcę kuć żelazo póki gorące. Rozmawiałem już z nimi o tym przez telefon. Powołam się na rozmowę, załączę skan poprzedniego przyjęcia do serwisu i ślę na Żytnią.

franker --> tak się złożyło, że za pierwszym razem aparat oddawałem do serwisu osobiście (akurat byłem w Wawie) i już przy samym przyjęciu zostałem poinformowany, że oni nie mają warunków do ściągania filtra z matrycy, bo nie mają komory próżniowej. Troszkę mnie to jednak zdziwiło, ponieważ choćby na tym forum czytałem, że jednak robili już takie rzeczy

hyzop --> boję się, żebyś nie miał racji. Faktycznie mogło zepsuć się coś jeszcze. To ISO 3200 to odkryłem w sumie dosyć przypadkowo. W końcu codziennie się tego nie używa. Mam tylko nadzieję, że tym razem aparat wróci już z serwisu w 100% sprawny:-|