Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Tani szeroki kat

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Myśle nad kitem (trafienie optycznie dobrej sztuki i krecenie morda), 20-35, i s10-20 używany.
    Im drożej dłużej będe musił zbierać, co zrobić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    Myśle nad kitem (trafienie optycznie dobrej sztuki i krecenie morda), 20-35, i s10-20 używany.
    Im drożej dłużej będe musił zbierać, co zrobić...
    No wiesz, każdy myśli jak chce ale mówiąc "szerki" kąt i podając do wyboru 20-35 albo 10-20 to chyba sam nie wiesz czego chcesz ;-)
    Widzenie przez 10mm to totalna przepaść w poównaniu do 20mm tak więc jeśli już poruszasz szerokość to oczywiście tylko 10-20. Do cropa oczywiście.

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    No wiesz, każdy myśli jak chce ale mówiąc "szerki" kąt i podając do wyboru 20-35 albo 10-20 to chyba sam nie wiesz czego chcesz ;-)
    Widzenie przez 10mm to totalna przepaść w poównaniu do 20mm tak więc jeśli już poruszasz szerokość to oczywiście tylko 10-20. Do cropa oczywiście.
    Nie bądz taki hej, wiem jaka jest różnica miedzy tymi szkłami ze jedno to UWA a drugie to tylko WA.

Nie wiem czy wykorzystam 10mm, a troche trzeba zapłacić za to szkło. 20-35 tanszy ale zakres od 20, czyli na cropie ok 27mm, kit kreci mordką i trafic dobrą optycznie sztuke to też nie łatwe. Do T17-50 mam awersje przez jego delikatność i servis.
    Temat do rozmyślań poprostu, chyba kupie kita dobrego i potestóje czy za wąsko czy ok.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Nie wiem czy wykorzystam 10mm, a troche trzeba zapłacić za to szkło. 20-35 tanszy ale zakres od 20, czyli na cropie ok 27mm,
    20*1.6=32, a to jest istotnie więcej. Dla mnie nawet ekwiwalent 28mm (tak, jak mam obecnie) to nie jest "dość szeroko"
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Nie bądz taki hej, wiem jaka jest różnica miedzy tymi szkłami ze jedno to UWA a drugie to tylko WA.

Nie wiem czy wykorzystam 10mm, a troche trzeba zapłacić za to szkło. 20-35 tanszy ale zakres od 20, czyli na cropie ok 27mm, kit kreci mordką i trafic dobrą optycznie sztuke to też nie łatwe. Do T17-50 mam awersje przez jego delikatność i servis.
    Temat do rozmyślań poprostu, chyba kupie kita dobrego i potestóje czy za wąsko czy ok.
    Dla mnie 50mm to był już szeroki kąt. Do momentu zakupu na próbe 10-20. Nie ma mozliwości aby Ci się nie spodobało 10mm. Sigmę w bdb stanie można nabyć za ok. 1300 zł. Jest warta każdej złotówki z tej kwoty.

20mm na cropie to nie jest szeroko nawet nie w kategoriach UWA.

Uprawnienia umieszczania postów