Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 174

Wątek: No i znow podrobki CF .. tym razem Xtreme 4

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Picia Zobacz posta
    od dłuzszego czasu czje się, żeby kupić CFke 4gb.

co powiecie o tej Extreme II? http://allegro.pl/item206030029_nowa..._4gb_fvat.html

nie wiem czy ufać kolesiowi, bo po przeczytaniu tego tematu, juz nie darze takim zaufanie sprzedawców kart.

Picia.. to pojdz do "normalnego sklepu" w okolicy, i kup karte. Powinna byc w podobnej cenie, jesli bedzie 10 zl drozsza to i tak cie jeszcze wysylka wyniesie. Pojdz pomacaj i sam sprawdz. Ta na allegro wydaje sie byc ok ale dla swietego spokoju zrezygnuj z 4 browarow i kup karte w sklepie.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    dla swietego spokoju zrezygnuj z 4 browarow i kup karte w sklepie.
    JA ?! :-) niepełnoletni mam rezygnować z 4 browarów .. ? masz racje
    moze faktycznie przejade się do fotojokera, pomacam i tam kupie karte .

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

To nie Extreme II, tylko Ultra II. Cena wyglada na normalna. Ja jednak wole dolozyc i wziac Extreme III.

Jutro wybieram sie do sklepu po Extreme III 4GB i mam pytanie: Czy do kazdej powinine byc dolaczony numerek do C1

Zamierzam kupic to: http://www.allegro.pl/item208662425_..._wilenski.html

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roni Zobacz posta
    Czy do kazdej powinine byc dolaczony numerek do C1
    Promocja C1 jest 'do wyczerpania zapasow' wiec po tym ciezko namierzyc. Do kazdej oryginalnej karty Sandisk powinna byc miniplytka z software Image Rescue pro z numerem licencyjnym z tylu kopertki - po tym latwiej rozpoznac.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jeśli chodzi o bezpieczne kupowanie kart Sandiska na allegro, to polecam Kodak Warszawa - tzn. ja sama nie kupuję od nich przez allegro, tylko jeżdżę do sklepu, firma wydaje mi się naprawdę rzetelna

trzy razy kupowałam u nich kartę, za każdym razem wszystko było, jak trzeba: kod do C1, płytka z RescuePRO, numer na kopertce

zawsze, zanim pojadę, dzwonię i pytam, czy mają kartę w 'rozmiarze', który mnie interesuje - nie ściemniają, że mają wszystko i żeby przyjeżdżać, jak raz nie mieli, to powiedzieli uczciwie, że nie mają i poprosili o telefon za 2 dni - i za 2 dni zadzwoniłam, i było

tak więc polecam

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Vitez, akurat nie chodzilo mi o sprawdzenie oryginalnosci kupowanej karty, tylko o obecnosc numerka do C1. Skoro ich dostepnosc jest ograniczona, to poszukam karty, do ktorej takowy bedzie dolaczony.

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

[quote=JaBlam;322801]
    http://foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=1182

quote]

tak sobie porównuje i wszystkie cechy oprócz jednej wskazują na oryginał
    to co mam inne niż pokazane pod linkiem to etui szmaciane na karty
    konkretnie nie ma ono zamka wogóle, a tylko klips
    no ale moja III to dwójka

z takich samych cech jest: zamknięty na stałe blister i takie same pudełeczko na karte, opisywana plaskorzeźba na pudle, numer na kopercie do rescuePro, sama karta wygląda tak jak oryginalna pokazana w linku

więc nie wiem może to bardzo dobra podróba ?

kupiłem w mojej mieścinie gdzie mogłem pomacać i zajrzeć do środka,
    polskiej naklepki toto niema bo to niby import z de
    dodam tylko że stare ultry które sam z de przytargałem też wyglądają jak oryginały

a tak w sumie to się zastanawiam czy wogóle można poznać wszystkie podróby, czy tylko te bardziej nieudolne, bo co w sumie przeszkadza żeby karte pudło i tak dalej zmałpować lepiej

a alledrogo faktycznie mogłoby wkońcu zacząć dbać o kupujących i traktować transakcje jako umowy k-s choćby na poziomie e-bay
    ciekawe kto pierwszy pozwie alledrogo , narazie sprzedający tam mają lepiej IMO

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez jadeit ; 24-06-2007 o 20:22
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roni Zobacz posta
    Vitez, akurat nie chodzilo mi o sprawdzenie oryginalnosci kupowanej karty, tylko o obecnosc numerka do C1. Skoro ich dostepnosc jest ograniczona, to poszukam karty, do ktorej takowy bedzie dolaczony.
    Nie wiem czy tak jest we wszystkich ale jak ja kupowałem kartę to na opakowaniu nie było nic napisane o C1 - dopiero po rozpakowaniu okazało sie ze w środku jest kod aktywacyjny (i oczywiście płytka z programem do odzyskiwania danych z numerkiem z tyłu)..
    Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez energia_ki Zobacz posta
    jeśli chodzi o bezpieczne kupowanie kart Sandiska na allegro, to polecam Kodak Warszawa - tzn. ja sama nie kupuję od nich przez allegro, tylko jeżdżę do sklepu, firma wydaje mi się naprawdę rzetelna
    Kupowałem parę dni temu u nich czytnik SanDiska. Wszystko załatwione w ciągu godziny. Telefon, zaklepanie aukcji, do godziny odbiór. Koleś życzliwy.
    Karty też mają w cenach umiarkowanych.

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Co do Kodak Warszawa to kupowałem u Nich jakieś 1,5 miesiąca temu CF SanDisc'a Extreme III 2Gb i musze za innymi forumowiczami przyznać, że dostawa jest "wypas". Szybka wysyłka, karta oryginalna i jeszcze sie załapałem na kod do Capture One

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów