Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 174

Wątek: No i znow podrobki CF .. tym razem Xtreme 4

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Lucekkk, a ma znaczenie czy odbierasz osobiście czy przesyłka??
    W sensie, czy też mi przysługuje prawo oddania przedmiotu do 10 dni nawet jeśli odbierałem osobiście, ale zamawiałem netem?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Lucekkk, a ma znaczenie czy odbierasz osobiście czy przesyłka??
    W sensie, czy też mi przysługuje prawo oddania przedmiotu do 10 dni nawet jeśli odbierałem osobiście, ale zamawiałem netem?
    Kluczowe slowa to "sprzedaz wysylkowa" (zrymowalem 8) ).
    Odbior osobisty to nie jest sprzedaz wysylkowa bo nic nigdzie nie jest wysylane. Jesli przy odbiorze osobistym niedokladnie wymacasz przed zaplaceniem to juz twoj blad.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Jakby mial dzialalnosc gospodarcza to moznaby go wrzucic i postraszyc skarbowka.. ale ludzie . Sprzedajacy okazal sie byc dzieciakiem. Mamusia odebrala telefon jak do niego dzwonilem ze juz w lozeczki spi. Czekam na zwrot kasy do wtorku. Postawilem mu warunki - przejal sie tym bardzo no i tyle. Zobaczymy.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony

Domyślnie

ktos musi za tym stac, bo dzieciak sam sobie CF z PRC nie sprowadzi, wiec ktos sprowadza kontener albo dwa, kupuje to pewnie za smieszne pieniadze czyli kilkadziesiat zl za sztuke w tysiacach sztuk, a pozniej takie wlasnie pionki na allegro na jakies trafil jablam sprzedaja, narazajac sie na bycie zgloszonym na policje, ewentualnie jak ktos nerwowy to moze i cos gorszego - naprawde polecam kupowanie w sprawdzonych najlepiej autoryzowanych sklepach, nawet jakby sie mialo doplacic te 30-50zl, ale za to miec swiety spokoj i gwarancje
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7064245

jak widac donosy podzialaly bo gosciu ma zawieszone konto. Przyslal mi maila ze wplacil pieniadze za karte spowrotem.. czekam juz od piatku kasy nie ma..

No i co lepsze.. sprobujcie znalezc na Allegro karty Extreme IV 4 GB w "super okazji prosto od producenta z dozywotnia gwarancja"
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 12-06-2007 o 15:37
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

GhOsT9
    Guest

Domyślnie

kto kupuje tanio, kupuje dwa, trzy razy... może lepiej dać te kilka dych więcej i mieć spokój???

a może się nie znam i bujanie się z leszczami, których ortografia stanęła na poziomie 5. klasy jest takie ekscytujące?
    Ostatnio edytowane przez GhOsT9 ; 14-06-2007 o 13:55

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

W koncu dostalem zwrot kasy za zakupiona karte Extreme Sheet IV. Podobno wyslal kase wczesniej ale jak dostalem od niego potwierdzenie z banku to sie okazalo ze wyslal na zupelnie inne konto niz mu podalem (jak sie okazalo na konto pocztexu - przez ktory dostal moje pieniadze za zakupiona karte. Bujalem sie z tym 4 tygodnie, postraszylem ze skieruje sprawe do Allegro i do innych osob (koles sie tlumaczyl ze jak moja kasa wplynie do niego to zaraz mi odda - nie mogl zaplacic od siebie skoro sprzedal 10 kart? Dlaczego mialem czekac az on dostanie moja zaplate? (towar byl za pobraniem wiec go oszukac nie moglem). Suma summarum karte odeslalem, kase dostalem, dostalem tez nauczke i zalecilem wieksza ostroznosc przy zakupach przez Alledrogo. Widze ze sprzedajacy dostal komentarze chwalace ze towar superuśki i taniuski - no coz. Zycze dlugiego dzialania zakupionych kart.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

JaBlam kup sobie w ram.net.pl.
    Ja wczoraj po południu zrobiłem zamówienie i przelew, a dziś w południe UPeSiarz już zapukał. Wsio jak należy, 100% oryginał.

Poza tym ponoć foto-hurtownia na alledrogo jest też pewna. Z tego co rekomendował moderator Tomasz rocznik 72 :wink:

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Na razie mam karte 4GB extreme III. Co prawda wchodza na nia 220 rawy przy FF ale moze to i lepiej. Zmusza do dokladniejszych kadrow i "selekcji w na biezaco" . Zawsze mam tez 2x1 GB Kingstona niebieskiego wiec zle nie jest
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Na razie mam karte 4GB extreme III. Co prawda wchodza na nia 220 rawy przy FF ale moze to i lepiej. Zmusza do dokladniejszych kadrow i "selekcji w na biezaco" . Zawsze mam tez 2x1 GB Kingstona niebieskiego wiec zle nie jest
    Ta a ja mam 3x4GB 2x2GB i 2x1GB i pod koniec Goraszki zostalo mi ledwie 2x1GB wolnego . Kart pamieci nigdy za wiele tylko migawki czasem zal

Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów