Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 174

Wątek: No i znow podrobki CF .. tym razem Xtreme 4

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

JaBlam jak wysatwi je znów idziemy z ekipa z wrocka je odebrac jak cos nie tak to odrazu na policje

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    JaBlam jak wysatwi je znów idziemy z ekipa z wrocka je odebrac jak cos nie tak to odrazu na policje
    no to moze ktos z okolic bilgoraja ?

http://allegro.pl/item200983037_extr...rze daz_.html

i proponuje odbior osobisty, tez TYLKO 6 sztuk naprawde trzeba sie spieszyc

ludize gdzie wy macie oczy ? znajomi juz kiedys o malo co nie wyslali ipoda za 120Ł na czarny lad, bo nigerasy podeslali im tak ladnie spreparowana stronke paypala ze mysleli ze wszystko jest zaplacone, dobrze ze nadali w sobote i paczka jescze byla na poczcie wiec w poniedzialek zdarzyli ja zabrac, zastanawiam sie jak naiwnym trzeba byc zeby kupowac towar za 300zl u kogos kto zalozyl konto tydzien wczesniej i ma 1-2 komentarze za jakies *******ki ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

z tej pierwszej aukcji na real foto karty od razu widać że podróba, kształt karty (tych metalowych końców) jest inny od oryginału (wałkowane na kilku zagranicznych i naszym forum)
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jarku ... przepraszam za przytyk - ale jak można się pakować w kupno u faceta z kilkoma gwiazdkami to jednak nie jest gadżet za kilkanaście złotych, gdzie ew. można zaryzykować

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    Jarku ... przepraszam za przytyk - ale jak można się pakować w kupno u faceta z kilkoma gwiazdkami to jednak nie jest gadżet za kilkanaście złotych, gdzie ew. można zaryzykować
    Ja Jarka tez pytalam czy nie boi sie u nowego sprzedawcy kupowac

No ale kto nie ryzykuje to nie ma

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Czasem rysyko sie opłaca podobnie było z Sigma 70-300 DG APO była w cenie bez APO każdy myslał że pomyłka i faktycznie ale kto kupi po starej cenie 550zł to ją za tyle sprzedali

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Adalbert.. wiesz moze po prostu zadzialala magia "ze kazdy kiedys zaczyna" no i poza tym rozmawialem ze sprzedajacym odnosnie detali i wszystko potwierdzal.. szkoda ze sie to nie znalazlo w realnym produkcie. Trudno. Jeden kupuje obiektywy z 2 zestawami przyslon i piescieniem ostrosci wchodzacym na gwint filtra a drugi karty z "mega okazji"
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

JaBlam - Masz po części rację - magia okazji i uspokojenie budzącą zaufanie rozmową (domyślam się, że tak było) - tym bardziej rozumiem Twoje wk....ienie - życzę powodzenia w odzyskaniu kasy - a co do napiętnowania gościa i ostrzeżenia innych - to wcale bym na Twoim miejscu nie miał skrupułów... Dobrze zrobiłeś podając jego namiary allegrowe ( u mnie już jest na czarnej liście)

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No najbardziej to mnie zdziwilo ze gosciu od razu rekompensate zaproponowal.. zwrot 100 zl tylko zeby mu bron boze negatywa nie wstawiac... Pewnie na to zaufanie pracuje!

a juz zebyscie na maxa sie zbrechtali:

Instrukcja zalaczona do pudelka z karta

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    no to moze ktos z okolic bilgoraja ?

http://allegro.pl/item200983037_extr...rze daz_.html

- wieczysta gwarancja producenta(w przypadku jakiś nieprawidłowości wymiana na nową przezemnie, ja skontaktuje sie z producentem)

Wow.. to gosciu ma niezle wkrety

00.20 wlasnie dostalem maila:
    dobrze, w takim razie zrobimy zwrot pieniędzy. pieniądze wpłacę odrazu jak je otrzymam( POCZTEX ma wpłacić je na moje konto ) . Bardzo mi przykro że karta jest niedobra i Przepraszam. czy odpowiada Panu takie rozwiązanie?

Chyba tresc maila podzialala...
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 01-06-2007 o 00:13 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Napisalem do tego goscia co ma nieoryginalne karty CF (Ta niby mega okazja) podeslalem mu linka z porownaniem a on mi odpisal :

Treść wiadomości:
    Witam, nic bardziej błednego jest twierdzic ze karty extreme IV są nieorginalne. Sprzedałem juz ponad 10 szt.( po za allegro) takich kart i to miedzy innymi osobom specjalizujace sie fotografia, nie miałem zadnej skargi.
    Prosze sie nie martwic karty są wpozatku w 100%.
    Pozdrawiam
    Mateonits

No coz.. moze trzeba do Allegro napisac?
    Jarek

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów