A ja sądzę że duża część ludzi jednak zobaczy różnicę ale tylko garstka z nich jest w dać kasę za te zdjęcia. Bo wielu woli dać te 500 zł i zaoszczędzić sporo kasy.
A ja sądzę że duża część ludzi jednak zobaczy różnicę ale tylko garstka z nich jest w dać kasę za te zdjęcia. Bo wielu woli dać te 500 zł i zaoszczędzić sporo kasy.
A ja też mam gwoździe w piwnicy :P a i ja bede incognito :P Taki Gall Anonimzjawa ktora robi zdjęcia i głównie odbiera pieniądze ;P
Szczerze powiedziawszy teraz zżera mnie ciekawość, jak mogły wyglądać te zdjęcia... wiadomo, jak wygląda w tej chwili praca Kaliny, natomiast jestem ciekaw, od czego zaczynała. Czy może wchodzę już w zbyt prywatne sprawy i nie powinno się ich dyskutować na forum?
Propi : daj mi chwile to odkopie stare foty i pokaze cos![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Czekam z najwyższą niecierpliwością![]()
No to jedziemy:)
Kilka zdjęć z mojego pierwszego ślubu za pieniądze, robionego Olkiem C-8080, wrzesień 2004. Para sama mnie wynalazła - dziękuję im za to z całego serca, bo sama bym się nie odważyła, być może do dziś.
Żeby było fajniej jak podpisywaliśmy umowę nie miałam nawet lampy i żeby ją kupić nie płaciłam rachunków, panowie z elektrowni prawie przyszli mnie odciąć. Ach to były czasy;)
Te i inne historyjki może w końcu opisze na blogu w drugiej części "jak to sie zaczęło";)
W roku 2005 już miałam 350D i to było moje podstawowe body + 50 1.4. Dopiero w sierpniu kupiłam 24-70L. Poniżej jedno zdjęcie, jeszcze sprzed zakupi eLki, do którego wciąż mam wielki sentyment i które nadal mam w aktualnym portfolio.
Pkt 8 regulaminu forum
pyskówka wycięta tutaj.
Jeśli ktoś się boi o klientów to coś nie tak z jego umiejętnościami/marketingiem jest nie tak.
A już dziurawienie opon to jakiś inny, zły, świat.
Jeśli klientowi nie pasuje mój styl to nie chcę dla niego pracować i bez ściemniania mówię że być może lepiej dogadają się z kimś innym. Z resztą u mnie na blogu mam bezpośrednie linki do znajomych fotografów których powinienem przecież nazywać konkurencją?
Kalina - ostatnie zdjęcie rewelacyjne![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II