Pokaż wyniki od 1 do 10 z 643

Wątek: Fotografia ślubna - jak zacząć?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jesli znajdziesz sale ktora juz nie wspolpracuje z kims , to pewnie problemu nie bedzie i na zasadzie barteru mozna by to oprzec.

Internet najlepsza reklama. Ktora para mloda idac ogladac sale spytac sie "a czy czasem nie znaja panstwo fotografa?"

przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodze , jesli szukasz kogos do wspolpracy zainteresuj sie firmami organizujacymi sluby , to na poczatek moze pomoc
    no comment...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Jesli znajdziesz sale ktora juz nie wspolpracuje z kims , to pewnie problemu nie bedzie i na zasadzie barteru mozna by to oprzec.

Internet najlepsza reklama. Ktora para mloda idac ogladac sale spytac sie "a czy czasem nie znaja panstwo fotografa?"

przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodze , jesli szukasz kogos do wspolpracy zainteresuj sie firmami organizujacymi sluby , to na poczatek moze pomoc
    Ja mysle ze na takich salach sie czesto opytaja o fotografow, tak jak mnie pary o videografow Nie glupim pomyslem po nawiazaniu wspopracy z sala jest zamieszczenie gdzies tam cyfrowaj ramki z przykladowymi zdjeciami, oczywiscie w jakim bezpiecznym miejscu

Uprawnienia umieszczania postów