Pokaż wyniki od 1 do 10 z 643

Wątek: Fotografia ślubna - jak zacząć?

Mieszany widok

Domyślnie

Koledzy.
    Słyszałem ostatnio , że na swojej stronie firmy trza podać w kontaktach nr. NIP i adres prowadzenia firmy , ponoć sprawdzają czy działalność jest czy NIMA .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxon52 Zobacz posta
    Koledzy.
    Słyszałem ostatnio , że na swojej stronie firmy trza podać w kontaktach nr. NIP i adres prowadzenia firmy , ponoć sprawdzają czy działalność jest czy NIMA .
    A kogo to może interesować ? Przecież to jest forma reklamy, a nie jakiś urzędowy dokument.
    Na wizytówkach Nip-u tez nie mam i co ktos będzie sprawdzał czy jest działalność wg danych z wizytówki.
    Obowiązku używania pięczątki z danymi nawet na fakturach vat nie ma.
    Przestańcie siać zamieszanie, bo rzeczywiście osoby to czytające bedą miały mętlik i strach w oczach przed założeniem działalności.

Domyślnie

Ja tylko słyszałem , firmę mam i nie jest to takie trudne aby ją założyć . Dla chcącego nie ma nic trudnego. W każdej plotce część prawdy jest. Co do Fak. to w nagłówku firmy musi być NIP firmy a wtedy na pieczątce nie.
    Ostatnio edytowane przez maxon52 ; 05-02-2010 o 16:08

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxon52 Zobacz posta
    W każdej plotce część prawdy jest.
    Na innym forum, mojego innego hobby terrarystyki jeden gosc w ramach zwalczania konkurencji próbuje straszyć ludzi, że jak nie mają działalności to on doniesie gdzie trzeba. Plotki są różne i przez różne osoby mające w tym biznes rozsiewane.
    Zlikwidujcie strony bez podanych wszystkich danych, zawsze to kilku konkuretnów mniej :-D
    40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
    infotografia.pl - fotografia ślubna

Uprawnienia umieszczania postów