Strona 53 z 65 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 643

Wątek: Fotografia ślubna - jak zacząć?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

że niby w stanach normą jest oddawanie 1800 zdjęć z wesela ? widać mówimy o typowych fotoziutkach , tylko zza granicy , trzeba było tak od razu

zaczyna się robić idiotyczny temat...
    no comment...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    że niby w stanach normą jest oddawanie 1800 zdjęć z wesela ? widać mówimy o typowych fotoziutkach , tylko zza granicy , trzeba było tak od razu

zaczyna się robić idiotyczny temat...
    To studio to jedno z wiekszych w tej czesci kraju, zdjec dla klenta jest okolo 800-1200. Fotoziutki.. Ehhh... Rzeczywiscie zakonczmy ten temat na dzis I wrocmy do niego za pare lat ...;-)

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

ludzie - może robią seriami duzo zdjec, do obróbek maja swoich ludzi, robią masowo, ale nie oznacza ze to musi byc gorsze. ba latwiej znalezc kogos kto jest dobry tylko w grafice niz i w fotografii i w grafice..

pozdrawiam wszystkich

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

co to zmienia że to duże studio ? tzn że to co robi jest dobre ? właściwe ? profesjonalne ?...

800-1200 zdjęć to to samo co 5h film z wesela , czyli jak dla mnie głupota kompletna

za parę lat nic się w moim przekonaniu nie zmieni
    no comment...

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

W życiu nie chciałbym otrzymać 800 fot z wesela, bo kto by to oglądał :P

Zablokowany

Domyślnie

Malo tego, doadam ze wesela tu sa nieco krotsze, calosc ( przygotowania, wesele) okolo 8-12 godzin;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    co to zmienia że to duże studio ? tzn że to co robi jest dobre ? właściwe ? profesjonalne ?...

800-1200 zdjęć to to samo co 5h film z wesela , czyli jak dla mnie głupota kompletna

za parę lat nic się w moim przekonaniu nie zmieni
    Duze znaczy nie mniej nie wiecej ze jest popyt na uslugi w tych klimatach.
    Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    ludzie - może robią seriami duzo zdjec, do obróbek maja swoich ludzi, robią masowo, ale nie oznacza ze to musi byc gorsze. ba latwiej znalezc kogos kto jest dobry tylko w grafice niz i w fotografii i w grafice..

pozdrawiam wszystkich
    Bywa I tak, sa ludzie ktorzy maja innych do edycji, mnie na to na razie nie stac. Tak jak wspomnialem, okolo 8 godzin edycji I 600 got jest na plycie, proofs zamowione w labie a galeria w sieci. Nie ma co sie panowie modlic nad zdjeciami, klient chce miec zdjecia szybko I tak je otrzymuje!
    Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 22-06-2010 o 18:47 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jak będzie chciał kupę uwiecznić na zdjęciu tęż zrobisz ? Wiem , przesadzam...

No więc wszystko się zgadza , na fotoziutków też popyt jest dużo. Ale nie mów mi że niby takie studio w jakiś sposób wyznacza jakiś kierunek , tym bardziej na następne lata.
    no comment...

Zablokowany

Domyślnie

Jak będzie chciał kupę uwiecznić na zdjęciu tęż zrobisz ? Wiem , przesadzam...

No więc wszystko się zgadza , na fotoziutków też popyt jest dużo. Ale nie mów mi że niby takie studio w jakiś sposób wyznacza jakiś kierunek , tym bardziej na następne lata.
    Owszem, przesadzasz. Kierunek wyznaczaja klienci, nie studio.. Watek o tym jak zaczac, zostawamy sport kto robi sluszbej. Chce se podzielic tym co wiem, moze Ty I inni dodadza swoje trzy grosze. Ile zdjec oddaja jak szybko?
    A jak jest na polskim rynku z polecaniem sobie klientow? Czy taki network jet wsrod Was dobrze rozwiniety? Tu to stanowi okolo 25 % wesel przecietnego pstrykacza.
    Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 22-06-2010 o 20:07 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yellowpliszka Zobacz posta
    Owszem, przesadzasz. Kierunek wyznaczaja klienci, nie studio.. Watek o tym jak zaczac, zostawamy sport kto robi sluszbej. Chce se podzielic tym co wiem, moze Ty I inni dodadza swoje trzy grosze. Ile zdjec oddaja jak szybko?
    A jak jest na polskim rynku z polecaniem sobie klientow? Czy taki network jet wsrod Was dobrze rozwiniety? Tu to stanowi okolo 25 % wesel przecietnego pstrykacza.
    Tysiące zdjęć dziennie, nie mogą siłą rzeczy być dobrze obrobione.
    To masowa produkcja z automatu, cóż więc w tych zdjęciach jest takiego co przyciąga rzesze klientów.
    Nie jesteś właścicielem zdjęć, to pokaż link do strony tego który je zamieszcza.
    Bo przecież musi je zamieszczać skoro ludzie tam tak chętnie składają zamówienia.
    Acha, daj cynk które z nich są Twoje.
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

W sumie też ciekawe jestem efektów tego studia.

Ja ? Oddaje 200-250 zdjęć jeśli to pakiet od przygotowania kończąc na plenerze. Każde jest w mniejszym bądź większym stopniu obrabiane , nie ma opcji żeby któreś przeszło nie tknięte.
    no comment...

Strona 53 z 65 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów