Wszyscy moi klienci są zadowoleni ! :P
Wszyscy moi klienci są zadowoleni ! :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Niom, raczej "czego nie lubią" i... brrr, polskie znaki - czy tak trudno wcisnąć jeden klawisz więcej???
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Jesteście dla mnie mistrzami ciętej riposty... :P
powinieneś zastanawiać się co lubią, a nie czego nie lubią.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Jedna z mlodych strasznie mi plakala nad brakem pewnej ciotki na zdjeciach. Wesele bylo na 200 osob, nie bylo szans samemu obskoczyc wszytstkich gosci! Proponowalem drugiego fotografa, ale para widocznie stwierdzila ze dam rade :-/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Niestety klawiature mam ustawiona na jezyk angielski:-/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Co lubia to wiem, za darmo, duzo.. No I jeszcze fajne by bylo gdyby mozna im oddac gotowe zdjecia tego samego dnia;-)
Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 13-04-2010 o 15:16 Powód: Automerged Doublepost
Ja raz miałem poważny spór po oddaniu zdjęć, gdyż panna młoda stwierdziła, że nie ma zdjęć jak się bawi z panem młodym. Rzeczywiście miała rację, nie zrobiłem zdjęć parze młodej, gdy bawiła się na weselu. Panna młoda, pare dni po weselu zapomniała, że Pan młody po bardzo szybkiej awanturze wyszedł z wesela do hotelu i tylko na chwilę wnieśli go koledzy na oczepiny. To było najgorsze wesele na którym byłem. Przeważnie energię do zdjęć daje mi temat, czyli w takich wypadkach zabawa szczęśliwej pary młodej...
Skasowali mi ;(
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Dobrze jest te zrobic liste osob do zdjec rodzinnych razem z mloda, I wyznaczyc czas na zdjecia rodzinne. Od godziny takiej to a takiej robimy zdjcia grupowe, kto sie nie stawi jego wina...