5D+grip x2, C 28 1.8, C 50 1.4, C 85 1.8, T 17-35 2.8-4, lampa itp, itd.
Tu był adres strony ale ktoś miał zły dzień...
No to wezmy pod uwage kredyt na grubszego zwierza , tym bardziej moze byc problem ;]
no comment...
Ty sie tak nie czepiaj providenta bo chodzilem troche swego czasu po bankach najrozniejszych i cakowita kwota splaty kredytu byla w kilku wieksza niz w providencie a wymagania byly kosmiczne pozwol ze przytocze jeden text goscia z banku mowi damy panu 2000 kredytu jak sie pan wykaze majatkiem na poziomie 70000 a w providencie masz na dowod. Ogolnie kredyty teraz to ciezka sprawa
w media m jest 5dMkII za 8 k i raty zero % na dowód-więc odpada trochę kosztówwidziałem tez kilka Elek
![]()
masz chyba jakieś fajniejsze MM bo u mnie jest tylko 500D i kilka szkiełek np. 50/1.8 za 500 zł
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
tak maly kredyt i ciezka sprawa ? ;]
trzeba sie obudzic ze zyjemy w 21 wieku sa serwisy np kokos.pl gdzie mozna dostac taka pozyczke czy nawet wieksza w kilka godzin ( zaufanie zaufaniem ja korzystalem kilka razy wiec zlego slowa nie powiem o takiej opcji )
panu co powiedzial ze trzeba miec majatek na 70k zeby dostac 2k wystarczlo powiedziec aby popukal sie w glowe i na odchodne ze idzie do konkurencji ;]
no comment...
no i tu pojawia sie opcja dofinansowania z urzedu pracy - ale aby ja uzyskac trzeba byc bezrobotnym, a nasz stary pracodawca ktory nas wlasnie 'zwolnil' nie moze nas zatrudnic przez nastepny rok. co wiecej, wcale nie mozemy podpisac umowy o prace przez rok!
co do kredytow na sprzet - sa sklepy gdzies udzialaj rat 0% (euro agd) i moze sie okazac ze kupienie drozszego sprzetu ale w 0% jest bardziej oplacalne niz najtanszego ale z oprocentowaniem i prowizja
aby otrzymac kredyt nie wystarczy juz sam dochod - trzeba miec jeszcze historie kredytowa, wtedy banki daja kredyt na 60tys w 15 minut na dowod osobisty.. przynajmniej ja tak mialem 2 lata temu
pytanie - czy warto zaciagac kredyt nie wiedzac czy wejscie w rynek slubny wypali?
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
No wyobraż sobie że ja nawet wizyte pracowników banku w firmie miałem w sprawie tego kredytu i chyba z miesiąc czasu to załatwiałem najróżniejsze papiery zaświadczenia o niezaleganiu itp itd...
A co do konkurencji to niestety ją równierz odwiedzałem i odzew nie był wcale lepszy...
Hmm to faktycznie do kitu ;]. Przy takich niskich kwotach wola to zalatwic we wspomniany sposob , od roku korzystam doraznie i naprawde swietna sprawa.
no comment...