Pokaż wyniki od 1 do 10 z 643

Wątek: Fotografia ślubna - jak zacząć?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Byłem na ślubie cywilnym który trwał ok 7 minut, więc....
    Rozmyślili się ... :wink:

Cytat Zamieszczone przez flankerp Zobacz posta
    ALe kolega ma normalną lame więc o co ma korzystać z wbudowanej?
    ..........
    No właśnie. Temat wbudowanej lampy z użyciem C 17-55 2,8 raczej nie wchodzi w grę - zapomnieliście chyba, że na krótkim końcu daje ona małe "zacienienie" u dołu kadru przy tym szkle.
    Ponadto bezsensem jest korzystanie z tej wbudowanej mając osobną pod ręką. Nie wspomnę już o tym, że sale w USC należą raczej do małych (kameralnych) a podczas samych uroczystości ślubnych zapalone są z reguły wszystkie lampy jakimi dysponuje dane pomieszczenie. Gorzej może być na korytarzu i wtedy 580 będzie jak znalazł. No i nie zapominajmy też, że ten obiektyw ma jasność 2,8.

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    17-55 obskoczysz calosc, 70-200 sobie odpusc - to ciemnica na takie uroczystkoci...........
    USC obskoczysz i to na duużym luuziku. Z tym 70-200 nie zawracaj sobie głowy - nie będziesz przecież robić fotek kurzysz łapek u cioci i mam :wink: Jako "oficjalnemu" fotografowi pary młodej przysługuje Tobie prawo do bardziej swobodnego poruszania się po sali niż innym uczestnikom uroczystości - mam na myśli dodatkowy "nożny" zoom.

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    ......Druga rzecz - to, że lampa jest większa nie jest wcale wadą (wręcz przeciwnie).
    ...
    Zgadza się. Niech Moc będzie z Tobą :cool:
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 09-03-2012 o 21:19 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów