mieszko_1vp jeżdżenie z młodymi, pod warunkiem że to nie 2 miejscowe ferrari jest normalne, nie masz się co ciskać.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ja się dopiero z tego wątku dowiedziałem, że jeżdżenie z młodymi to normalka![]()
moze inaczej - policz sobie jaki bedziesz mial dochod miesieczny oraz roczny i wtedy zdecyduj na jaka forme rozliczania sie bedzie Cie stac![]()
No wiec wlasnie krecisz odi ;]. Dochodowy i tak placisz , a vat to vat , kolejna rzecz podnoszaca koszt uslugi.
no comment...
No trochę namieszałem, bo nie znam się na tym, niestety
Ale czarno na białym jest tu:
KPIRvsRyczałt
pkt 8 regulaminu
Koledzy.
Słyszałem ostatnio , że na swojej stronie firmy trza podać w kontaktach nr. NIP i adres prowadzenia firmy , ponoć sprawdzają czy działalność jest czy NIMA .
A kogo to może interesować ? Przecież to jest forma reklamy, a nie jakiś urzędowy dokument.
Na wizytówkach Nip-u tez nie mam i co ktos będzie sprawdzał czy jest działalność wg danych z wizytówki.
Obowiązku używania pięczątki z danymi nawet na fakturach vat nie ma.
Przestańcie siać zamieszanie, bo rzeczywiście osoby to czytające bedą miały mętlik i strach w oczach przed założeniem działalności.
W miesnym wiele plotek rozsiewaja![]()
no comment...
Michał a jednak w kontakcie do siebie masz NIP i adres firmy . Proszę mnie źle nie zrozumieć nie należę do plotkujących , lepiej się jednak nie odzywać .Co będzie się okaże.