Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: [test] Nasadki na lampę błyskową :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    To rozwiązanie, na które czekałem od wielu miesięcy.
    Jeśli jakość wykonania tego zestawu jest przyzwoita to cena wydaje się być atrakcyjna.
    WatsOn jeśli kupisz, to może podziel się wrażeniami?

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

tez zamierzam to przetestowac w terenie, ciaganie wszedzie duzego zestawu oswietleniowego nie zawsze wchodzi w gre wiec to rozwiazanie dla ludzi takich jak ja mam nadzieje ze zestaw jest solidnie zrobione i nie rozleci sie po kilku sesjach
    Canon FF

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Dajcie spokój, nie wygląda ten zestaw obiecująco, strasznie małe te modyfikatory. Według mnie szkoda na to pieniędzy tym bardziej, że można troszkę dołożyć i kupić coś wiele solidniejszego i większego.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

teoretycznie wielcy znawcy opanowania światła nie maja takich gadżetów a gole lampeczki i dobrze im wychodza te fotki, praktycznie nie widać aby wogole ich używali
    Canon FF

Dopiero zaczyna Awatar popi1612

Domyślnie

Cześć,

jako, że temat interesujący to w kontekście Waszych doświadczeń ma pytanie, który odbłyśnik polecilibyście bardziej: Lumiquest ProMax System czy Lumiquest Quik Bounce?

Drugi wydaje się być bardziej interesujący ze względu na zamocowanie (dzięki któremu podczas kadrów pionowych wystarczy? tylko "złamać" lampę) natomiast pierwszy raczej skazuje fotografującego na kadry poziome i późniejsze odpowiednie kadrowanie do pionu.
    Pzdr, Piotr

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów