Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: [battle] Renault F1 Roadshow

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Dla mnie logiczne znowoz jest ze skoro w Regulaminie jest wpisane ze zdjecia sa wysylane do moderatora i to on wkleja anonimowa ankiete to autorzy zdjec powinni sie domyslec po co tyle fatygi
    Dla mnie to nie jest logiczne. Może dla Ciebie jest bo brałeś udział w ustalaniu regulaminu?
    - w tym swietle Regulamin jest wystarczajaco jasny a zarazem juz jest wystarczajaco dlugi ze nie ma potrzeby go jeszcze bardziej rozbudowywac dla osob mniej kumatych.
    Świetny argument - regulamin jest długi.

po raz kolejny stwierdzajac ze nie wszystko da sie/mozna/trzeba pokryc Regulaminem
    Kolejny świetny argument, tylko że w tym przypadku IMO trochę nie trafiony, bo akurat tę kwestię należy pokryć.

i czesto trzeba po prostu zdac sie na inteligencje uczestnikow.
    Pamiętaj, że ktoś może być inteligentniejszy od twórców regulaminu, mieć większą wyobraźnie i wysnuć wnioski o jakich twórcom się nie śniło. Tylko, że wtedy powinno się poprawić regulamin ale można też zaatakować tych co znaleźli w nim błąd.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Dla mnie to nie jest logiczne.
    A dla mnie jest.

Kolejny świetny argument, tylko że w tym przypadku IMO trochę nie trafiony, bo akurat tę kwestię należy pokryć.
    Masz prawo tak uwazac tak samo jak ja mam prawo uwazac odwrotnie i dodatkowo probuje to uzasadnic.
    Nic wiecej nie mam do dodania na ten temat. Uczestnik Battle wykazal sie wg mnie zbyt mala domyslnoscia i to nie jest wina Regulaminu choc niektorzy wola w ta strone sie kierowac. Tak ja to widze i na tym musimy poprzestac, przynajmniej z mojej strony. Howgh i EOT.

Uprawnienia umieszczania postów