Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Dla mnie logiczne znowoz jest ze skoro w Regulaminie jest wpisane ze zdjecia sa wysylane do moderatora i to on wkleja anonimowa ankiete to autorzy zdjec powinni sie domyslec po co tyle fatygi - w tym swietle Regulamin jest wystarczajaco jasny a zarazem juz jest wystarczajaco dlugi ze nie ma potrzeby go jeszcze bardziej rozbudowywac dla osob mniej kumatych.
Skoro sadzisz, ze moderator wrzuca ankietke i zdjecia tylko dlatego, żeby ankietka byłą anonimowa to gratuluje "kumatości". "Mniej kumaci" sądzą, że fatyga ta jest spowodowana raczej utrzymaniem tutaj porządku, bo spróbuj sobie wyobrazić co by się tu działo, gdyby każdy mógł sam zakładać ankietke do battla. Jeżeli robią to moderatorzy to wszystko jest zawsze tak jak trzeba!

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Dales ciala a teraz stosujesz taktyke "najlepsza obrona jest atak" , wiec ja koncze w tym momencie dyskusje po raz kolejny stwierdzajac ze nie wszystko da sie/mozna/trzeba pokryc Regulaminem i czesto trzeba po prostu zdac sie na inteligencje uczestnikow.
Dałem ciała? Sorry... ale to ty atakujesz i traktujesz mnie z góry mając klapki na oczach. Mogłeś zwroćić mi uwagę w w mniej cwaniacki sposób, albo na pw i byłoby ok, ale wolisz pokazać swoją wyższość i już dwa razy insynuujesz mi brak inteligencji...

Taka dyskusja to niestety nie mój poziom, więc to jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie. EOT, bo to już zaczyna być zwykłe trolowanie.