Patrzylem. Kwota zastawu jest mnie atrakcyjna, ale jakoś się muszą zabezpieczyćZ drugiej strony i tak wszystko sprowadza się do kasy hehe ;-)
Zqawsze wszystk osprowadza sie do kasy... tym bardziej, ze za kwote zastawu mozna w ogole sobie kupic obiektyw na wlasnosc (a nawet sporo taniej np. na allegro) i nie placic za wypozyczenie ;-)
To oprocz zastawu trzeba jeszcze kaucje placic? O cholera...
;-)
"Dzięki pewnemu forum dyskusyjnemu dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - caravaggio, 1963-???? ;-)
Witam
No ja też byłem jak zapowiadałęm. Wróciłem w nocy, więc jeszcze nic nie zdąrzyłem wrócić. Musze coś wybrać do battla i nie wiem co. Po południu wrzuce swoją galerię.
Pogoda średnia, na szczęście w niewielu przypadkach było potrzebne niebio;-) Dosyć ciemno, co zmuszało do używania iso400, czasem 200. No i co chwila dylematy czy używać długiego czy krótszego szkła....
no dobra, ale nie pokazujcie wszyskiego co wam sie udało zrobić tylko najlepsze szykujcie do battla i uwaga dla osob, które nie uczestniczyły w bitwach, zasady są bardzo ważne i opisane
http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
Przypominam termin nadsyłania zdjęć do 5 czerwca do dajmy na to 21.00.
Uwaga. Tematem jest roadshow, więc jeśli ktoś uważa że ma zdecydowanie ciekawsze zdjęcie z jakiejś rajdówki pokazywanej przed bolidem, albo jakąś sytuacę związaną z miasteczkiem F1 to dopuszczam jako mieszczące się w temacie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a swoją drogą, szkoda że poza sprzętem nie wyróżnialiśmy się jakoś, by bezpośrednio zapoznać ze sobą.
Obok mnie stał jakiś 2 Canonierów ale na hasło CB niezbyt reagowali...
Ostatnio edytowane przez piszczal ; 04-06-2007 o 14:15 Powód: Automerged Doublepost
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
to ja już zdjęcie mam wybrane i zaraz wyślę, aż ciekaw jestem waszych najlepszych
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Posty sprzetowo-zdjeciowe przenioslem tuhttp://canon-board.info/showthread.php?t=21507
W biezacym watku prosze skoncentrowac sie na Battle.
No dobra, to ja też się muszę skupić i coś wybraćRozumiem, że do jutra włącznie, czyli jak rano wyślę to też będzie dobrze?
Głupie pytanie to było.. wystarczyło dopytąc.. sorki.. chyba przemęczony jestem ostatnio pracą...
Ostatnio edytowane przez toras ; 04-06-2007 o 23:40 Powód: doczytałem...