Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: co kupic a 70 czy moze a 75?

@lienek
    Guest

Domyślnie

co to jest scenka rodzajowa?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez @lienek
    co to jest scenka rodzajowa?
    Nauczysz sie na jezyku polskim w szkole sredniej o ile skonczysz gimnazjum

kuc
    Guest

Domyślnie

28-03-2004 @alien :
    to co nie udalo sie innym udalo sie Tobie juz sie tutaj nie pojawie nie dlatego ze zmadrzałem..niestety takich cudów nie ma Wink ale faktycznie robie z siebie posmiewisko pozatym nigdy wczesniej nie trafłem na kogos kto tak długo by ze mna wytrzymał Wink Jestes godną "przeciwniczką" POZDRAWIAM i zycze milego wieczorka!!!I wogle wszystkiego naj!!!PA :* :* :*
    P.S Pozdrów brata!!!
    Alien jak cos obiecujesz to to rob. Jak dla mnie to jestes poprostu zakompleksiona **** bez jakiegokolwiek pojecia o wszystkim co zwiazane z fotografia a nie facet.

Zal mi Ciebie ale jak skonczysz 18 lat i kupisz sobie w koncu pierwszego Trusta to moze odrobine dorosniesz

Pozdrawiam

[ Dodano: 18-06-2004 ]
    PS.
    z osatatniej chwili tu masz link do canona a70 ze wszystkim za890 zełek POSPIESZ SIE!!!
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25946473
    GRATULUJE! JAK MOZNA BYC JUZ TAK KOMPLETNYM DEBILEM ZEBY DAWAC NAMIARY NA TAKICH OSZUSTOW. MAM NADZIEJE, ZE NIKT Z WAS NIE SKORZYSTAL Z MADREJ RADY ALIENA. GOSC MA 16 NEGATYWOW i ZOSTAL JUZ WYWALONY Z ALLEGRO.

Alien z calego serca wspolczuje Twoim rodzicom.

Pozdrawiam

Mute
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich .Szkoda ze nie trafilem wczesniej na to forum ( moja strata ).Jestem obecnie na etapie czekania na przesylke Canon A 70. To moj 3 aparacik i zobacze jak sie spisuje.Wybór na korzysc A70 to cena o wiele mniejsza niz A75 a korzysci niewiele wieksze. Stosunek jakosci do ceny przewazyl.

Nevethir
    Guest

Domyślnie

ja mam A75 i jest naprwde extra. Po rozmowie telefonicznej z foto-net.pl doradzono mi abym nie kupował A80, ponieważ robi zdjęcia w gorszej jakości i słabiej odzwierciedla kolory.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nevethir
    Po rozmowie telefonicznej z foto-net.pl doradzono mi abym nie kupował A80, ponieważ robi zdjęcia w gorszej jakości i słabiej odzwierciedla kolory.
    A swistak...
    A80 zbyt popularny, brakowalo im na skladzie to zachecali do mniej popularnego modelu ktorego akurat byl nadmiar

Nevethir
    Guest

Domyślnie

g**** prawfda, widziałem porównanie kolorów w obydwuóch aparatach....
    opoza tym wtedy nie bylo jeszcze promocji A75 i było troche A80....

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nevethir
    widziałem porównanie kolorów w obydwuóch aparatach...
    A pokazesz je nam?
    Bo argumentem "g*** prawda" niewiele osob przekonasz .

Barthezz
    Guest

Domyślnie

ja mam A75 i jest naprwde extra. Po rozmowie telefonicznej z foto-net.pl doradzono mi abym nie kupował A80, ponieważ robi zdjęcia w gorszej jakości i słabiej odzwierciedla kolory. Powiem tylko ze zrobili Ciebie w bambuko "A80 robi gorsze zdjecia" ale sie usmialem

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów