Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Płacenie kartą a prowizje

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    W apollo jest wyraźnie napisane ze cena jest taka gdy oplata gotówką a kartą +3%.

No cóż ja nie mam pretensji do sklepu tylko raczej do ecardu za takie prowizje.

Dla mnie sklepfotograficzny.pl jest niezly pod wieloma względami (oprócz cen ). Ale sprzet można obmacać, przetestować bez problemu.

Idąc tokiem myślenia niektórych - w każdym bankomacie powinno się dać wybrać kasę bez prowizji bo przecież żyjemy w cywilizowanym kraju?
    no to ja ci odpisze ze na wyspach dokladnie jest tak jak piszesz, majac jakakolwiek karte debetowa, lub nawet zwykla cashcard z ktoregokolwiek banku mozesz wyplacac pieniadze BEZ ZADNYCH prowizji z bankomatow wszystkich innych bankow, jest jedna czy dwie sieci bankomatow, ktore najczesciej sa ustawione w odludnych miejscach, pobierajacych oplaty w wysokosci 1.5Ł od wyplaty, natomiast z bankomatow nalezacych do bankow czy tez tzw. 'building society' wyplacasz za FREE, dlatego przykro mi ale dla mnie to jakas totalna egzotyka ze nagle sklep ci dolicza 3%, moim zdaniem jest to jawne lamanie prawa, poniewaz powinienes moc zaplacic cene ktora widnieje na polce, a nie cene + x% prowizji, w ten sam sposob mozna by podawac cene w postaci (cena + 30%marzy +10%za_obsluge + 3%ecard) a ty sobie kliencie policz, tak jakos mi sie skojarzylo z artykulem z gazeta.pl

Kiedy Polska dogoni Europę? 30 lat ?
    Ostatnio edytowane przez miszaqq ; 29-05-2007 o 00:13
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uprawnienia umieszczania postów