Biorac pod uwage ze na Basztowej kolo LOTU jest D-Photo a niedaleko dalej (blizej rynku - ul Slawkowska 12) jest Fotopanorama, to w "tym trojkacie" Foto -Plus jest niestety najdrozszym sklepem. Co mi po profesjonalnosci? Skoro chce szklo 28-70 to co takiego mi doradzi Pan ze sklepu? Nie chce mi sie robic porownania cen, bo nie o to chodzi. W moim przypadku jak kupowalem 50 1.8 to wszedzie kosztowala 370zl a w FotoPlusie 440zl (z gwarancja wypisana recznie na swistku), jak kupowalem Tamrona 17-50 to pierwszym sklepem jakim zajrzalem byl Fotoplus.. cena ponad 1600 zl podczas jak sie okazalo w 2 pozostalch ponizej 1500 (z paragonem czy faktura oraz gwarancja Fototechniki)
Zeby sie nie rozwodzic to zobaczcie sobie ceny filtrow w tym sklepie i porownajcie je z cenami ot chocby z tego samego miasta sklep Foto-tip.
Przy zakupie 2 sztuk srednio robi sie juz 60 zl roznicy!
Dla mnie "profesjonalizm" nie jest jedynym wyznacznikiem ze sklep jest dobry. Przykro mi to stwierdzic i moze mnie zlinczujecie ale zdarzylo mi sie wiele razy sytuacja kiedy kupowalem sprzet i "profesjonalizm" w sklepach foto pozostawial wiele do zyczenia. Pozdr.