Cytat Zamieszczone przez orzeh Zobacz posta
akurat fotoplus, o ktorym mowa w watku, ma ceny nie nalezace do najnizszych. jesli sklep jest profesjonalny, albo przynajmniej chce sprawiac takie wrazenie, to nie powinien "wyrozniac" klientow placacych karta.
Biorac pod uwage ze na Basztowej kolo LOTU jest D-Photo a niedaleko dalej (blizej rynku - ul Slawkowska 12) jest Fotopanorama, to w "tym trojkacie" Foto -Plus jest niestety najdrozszym sklepem. Co mi po profesjonalnosci? Skoro chce szklo 28-70 to co takiego mi doradzi Pan ze sklepu? Nie chce mi sie robic porownania cen, bo nie o to chodzi. W moim przypadku jak kupowalem 50 1.8 to wszedzie kosztowala 370zl a w FotoPlusie 440zl (z gwarancja wypisana recznie na swistku), jak kupowalem Tamrona 17-50 to pierwszym sklepem jakim zajrzalem byl Fotoplus.. cena ponad 1600 zl podczas jak sie okazalo w 2 pozostalch ponizej 1500 (z paragonem czy faktura oraz gwarancja Fototechniki)

Zeby sie nie rozwodzic to zobaczcie sobie ceny filtrow w tym sklepie i porownajcie je z cenami ot chocby z tego samego miasta sklep Foto-tip.

Przy zakupie 2 sztuk srednio robi sie juz 60 zl roznicy!
Dla mnie "profesjonalizm" nie jest jedynym wyznacznikiem ze sklep jest dobry. Przykro mi to stwierdzic i moze mnie zlinczujecie ale zdarzylo mi sie wiele razy sytuacja kiedy kupowalem sprzet i "profesjonalizm" w sklepach foto pozostawial wiele do zyczenia. Pozdr.