Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: [Kraków 1-10 czerwca]Jubileusz 750-lecia lokacji Krakowa

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

no to jeszcze takie "nasze" fotki

(to zdjecie robil akurat marekb 30D i 100-400 rysiaczka - miales racje do do kolorow

a z pokazow jeszcze wrzuce. Wiem ze bebesky ma fajne kadry bo zagladalem duzo w jego lcd.

A propos nieba to to niebo jest jak najbardziej z tego pokazu! tylko po pierwsze to bylo tlo ze strony balonow no i dalem dzialki w dol kosztem czarnych balonow ale zalezalo mi na niebie.

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Juz sie mialem pytac jak ci sie udalo takie ladne niebo wyciagnac w taka pogode
    btw. nocne zdjecie balonow to ze statywu robiles? Bo wyglada po prostu swietnie

Cheche.. szczesliwie Bebesky mial mantfrotto i chetnie sie nim dzielil. Ale czy akurat to to Ci nie powiem. uzywalem 24-105 F4 La on ma IS wiec na 24 mm spokojnie jechalem do czasy 1/4 i dluzsze z reki. Zreszta to z ogniami tez z reki robilem. I lasery tez

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    JaBlam, fotka z laserami ciekawa ale te balony w nocy to coś niesamowitego. Rewelacja. Też byłem ale jak tylko poleciały to zabrałem się do domu teraz żałuję że nie byłem wytrwały i nie posiedziałem dłużej.

Pewnie jakby bebesky nie czekal na przylot swojego aparatu tez bym poszedl bo to co bylo o 19 raczej zniechecilo. NO coz ktos chyba chcial zebym zostal.. kosztem zlamania diety i wielkiej pajdy chleba z boczkiem
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-06-2007 o 12:06 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów