Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 67

Wątek: [Kraków 1-10 czerwca]Jubileusz 750-lecia lokacji Krakowa

Coś już napisał Awatar MrDeadhead
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wiesz, w okolicach 19 to sie doliczylem chyba rozbitych 22 ekip balonowych wiec to byla tylko kwestia cierpliwosci i poczekania az cos sie bedzie dzialo Ale jak to powiedzial JaBlam: ciekawsze bylo focenie ludzi tam niz balonow. Chociaz u mnie jakichs super zdjec nie ma (ba, nawet dobrych zdjec nie ma) to i tak dobrze ze sie wybralem

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

a ja wolałem iść na rynek. wszedłem do strefy dla foto i ustrzeliłem kilka zdjęć, a potem miałem problemy..... z wyjściem. ludzi było okropnie dużo. w pewnym momencie torba z aparatem zaczęła sobie iść w innym kierunku niż ja - siłą tłumu, ale jest ok. wystraszyłem się bardzo
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No to szkoda ze nie poczekaliscie. Pokaz wieczorny balonow byl fajny! (bez porownania do tego "przedstawienia " ktore mialo miejsce kolo 19... Fotki beda wkrotce. Pokaz laserowy niczego sobie. Ogolnie bylo bardzo milo! No i ciesze sie ze poznalem kilka osob z Canona. Mozna bylo sobie popodpinac rozne obiektywy i rozne puszki pomacac. Dzieki rysiaczkowi za taszczenie 100-400 mimo ze puszki biedny nie mial! Oby wiecej takich spotkan!

A tutaj fotka z tancow ogniowych
    i lasery,,,

balony (+ swiatlo niebieskie chyba od "maestro" Rubika z rynku glownego

Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-06-2007 o 11:55 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dobrze, że brzuch wciągnąłem...

to z ogniami mz klasssA..

rysiaczek, "dzieki" za 100-400L teraz juz wiem,że mi czegos brak... chyba najwiecej brak kasy...

Domyślnie

cholera JaBlam przypomnij mi nastepnym razem, zeby nie stac za blisko krawedzi fish'a jak zdjecie robisz....

MarekB - moglismy sie zamienic miejscami na tym zdjeciu

I jak to biedny rysiaczek puszki nie mial? Jak nie jak tak? co prawda crop nie pozwalal na podpiecie 100-400, ale puszka byla...

EDIT: Dzieki Panowie (i jedna Pani) za spotkanie, 100-400 macie do dyspozycji kiedy tylko zechcecie.

EDIT2: Polska - Argentyna 3:1:cool:

EDIT cholera trzeci: JaBlam, bebesky i inni o ktorych nie wiem, ze na pokazie laserow i balonow - wrzuccie cos jeszcze, widze ze ciekawie bylo!
    Ostatnio edytowane przez rysiaczek ; 02-06-2007 o 10:40
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

JaBlam, fotka z laserami ciekawa ale te balony w nocy to coś niesamowitego. Rewelacja. Też byłem ale jak tylko poleciały to zabrałem się do domu teraz żałuję że nie byłem wytrwały i nie posiedziałem dłużej.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Niebo bylo wstretnie biale wiec podmienilem
    Juz sie mialem pytac jak ci sie udalo takie ladne niebo wyciagnac w taka pogode
    btw. nocne zdjecie balonow to ze statywu robiles? Bo wyglada po prostu swietnie
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Coś już napisał Awatar MrDeadhead
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No tak, patrzac na fotki JaBlama tez zaczynam zalowac ze nie zostalem dluzej. Chociaz watpie zebym moim kitem z walnietym AF cos nawojowal, ale przynajmniej by sie obejrzalo conieco

rysiaczek - ja tez Ci "dziekuje" za 100-400, cholera narobiles mi smaka na to szkielko ;-)

bebesky - to Twoj aparat tu lecial? :

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

no to jeszcze takie "nasze" fotki

(to zdjecie robil akurat marekb 30D i 100-400 rysiaczka - miales racje do do kolorow

a z pokazow jeszcze wrzuce. Wiem ze bebesky ma fajne kadry bo zagladalem duzo w jego lcd.

A propos nieba to to niebo jest jak najbardziej z tego pokazu! tylko po pierwsze to bylo tlo ze strony balonow no i dalem dzialki w dol kosztem czarnych balonow ale zalezalo mi na niebie.

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Juz sie mialem pytac jak ci sie udalo takie ladne niebo wyciagnac w taka pogode
    btw. nocne zdjecie balonow to ze statywu robiles? Bo wyglada po prostu swietnie

Cheche.. szczesliwie Bebesky mial mantfrotto i chetnie sie nim dzielil. Ale czy akurat to to Ci nie powiem. uzywalem 24-105 F4 La on ma IS wiec na 24 mm spokojnie jechalem do czasy 1/4 i dluzsze z reki. Zreszta to z ogniami tez z reki robilem. I lasery tez

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    JaBlam, fotka z laserami ciekawa ale te balony w nocy to coś niesamowitego. Rewelacja. Też byłem ale jak tylko poleciały to zabrałem się do domu teraz żałuję że nie byłem wytrwały i nie posiedziałem dłużej.

Pewnie jakby bebesky nie czekal na przylot swojego aparatu tez bym poszedl bo to co bylo o 19 raczej zniechecilo. NO coz ktos chyba chcial zebym zostal.. kosztem zlamania diety i wielkiej pajdy chleba z boczkiem
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-06-2007 o 12:06 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

A jak wyszła fotka z tym "balonem" z rowerem, co przechadzał się obok Was?

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów