Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
hiehie tak myslalem, ze taki odzew bedzie... nie obiecuje na 100%, ale postaram sie byc i wziac - tylko mi sie nie klocic, kto w danym momencie uzywaAle w zamian dacie mi dotknac puszki - wiecie, nawet narkomanom na odwyku daja troche 'manny'....
Jezeli ktos ma psiakies kenko czy canona x1.4 tez bardzo chetnie przy tej okazji bym zobaczyl, jak dzialaja razem.
To co - gdzie i o ktorej?
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Heheh bierzesz 15mm bo jak 7-latek utrzyma takie ciezkie szkla 100-400
No wiesz.. Ja chce focic sznurki w koszu. 15mm moge nie siegnac) Mam Sigme Fiszaja 15mm . Baloniki ograglutkie ale nie wiem czy fiszeye sie do czegos nada a nie chce calej torby nosic.
No i druga sprawa. Balony sie zaczna o 18 czyli tak jak teraz.. ajak juz ciemnawo za oknem przez ta pogode.. i zero fajnego swiatla. szare chmury.Moze Bozia wpusci troche sloneczka jutro tak do 20... potem to mi wsio.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje