Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Padł 5d :-(

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

slavko nie podniecaj się tak słowami, bo Ci ślinianki się pochorują: sprawa była od zawsze oczywista: za 8tys (dzisiaj) to ta puszka jest licha. Płacisz za matrycę. Porównaj z Nikonem D200: puszka rewelacyjna, matryca licha (za 4tys).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maris Zobacz posta
    slavko nie podniecaj się tak słowami, bo Ci ślinianki się pochorują: sprawa była od zawsze oczywista: za 8tys (dzisiaj) to ta puszka jest licha. Płacisz za matrycę. Porównaj z Nikonem D200: puszka rewelacyjna, matryca licha (za 4tys).
    Ano już miałem okazję porównać. Puszka jak puszka... powtórzę za poprzednikiem... Czy rewelacyjna to nie wiem. Moim skromnym zdaniem prezentuje mniej więcej ten sam poziom z tą różnicą, że od 5d guma nie odchodzi, a kolega w swoim d200 już trenował znaną wśród nikonów butaprenologię. Więc nie wyrokowałbym o lichości/rewelacyjności którejkolwiek. Poza tym matryca w d200 wcale nie jest licha - jest całkiem całkiem, chociaż od 5d dzieli ją przepaść.
    Czy się podniecam słowami - myślę, że nie. Po prostu wolałbym aby dyskusja o przypadku naszego kolegi, który założył ten wątek, wniosła cokolwiek dla nas wszystkich, a nie skończyła się sprzętowo-onanistycznym biadoleniem.

Uprawnienia umieszczania postów