rower?, kup 400/5.6 a za to co ci zostanie (wszak przymierzasz się do 400/4) spraw sobie samochód![]()
Samochod już jest i to z napędem na 4 kółka, ale szacunek do miejsc nie pozwala pchać się tym w czeluście, dlatego wspomagam się rowerkirm, do którego mam przytroczony statyw i miejsce zostało tylko na własnych plecach
A ostatnie pytanko. Czy TC x2 przenosi wszystkie funkcje przy 70-200/2,8 oraz 300/4L is ?
Tak, przenosi. W przypadku 300/4 IS dla jako takiego działania AF z amatorskim korpusem trzeba zalepić 3 styki TC.
stosowanie TCx2 z zoomem to fatalny pomysł !!!
Jestem w pełni zgodny z Krzychem w kwestii zakupu. Jeśli przyroda i jeśli masz kasę to tylko 500/4 IS. Dasz radę nawet na rowerze
400/5.6 to zakup ekonomiczny - doskonała jakość obrazu ale ciemny i bez IS. To sprawia, że nadaje się przede wszystkim do pracy ze statywem i bez TC.
300mm - za krótko.
Panowie, test 400tek który rozwiał moje wątpliwości w temacie i skłonił do kupna najlepszej z nich.... polecam!!!
http://www.michaelfurtman.com/comparing_canon_400s.htm
Dziekuje za informacje. Canon-board kopalnią wiedzy
Pozdrawiam ciepło
BJ5
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner