Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 17-40 chciałbym pomacać w krakowie

Widok wątkowy

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 777 Zobacz posta
    dokladnie jak napisal kolekcjoner lepiej wziasc 17-40 niz 24-105
    roznia jest miedzy 17 a 24 i IMO duza
    Wiem że to niby spora różnica, ale nigdy nie miałem nic szerszego niż 28 i żyłem, choć często z bólem serca
    Poza tym tak się zastanawiałem nad tokina 12-24, wtedy by to uzupełniło dół, tyle że to żonglowanie szkłami mnie zniechęca, właśnie żeby się dowiedzieć potrzebuje se popróbować, ech

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    Zawsze mozesz podjechac do sklepu i pomacac. Na Studencka, na przyklad, do foto-plus. Dadza Ci oba szkla (bo zazwyczaj maja oba) na stolik, krzeselko nawet przystawia Miejsca maja na tyle ze posprawdzac rozne katy mozna - a i przez okno da sie (zrobic zdjecie, nie wyskoczyc z obiektywem ;-) ).

Jest to jakas opcja, jesli nikogo do potestowania nie znajdziesz.

pzdrw

Też myślałem o podjechaniu do sklepu, ale jakoś bardziej wolałbym na żywo z kimś się spotkać, mam jeszcze taką cichą nadzieję że mogłoby to być gdzieś w okolicach rynku... ale mogę się dostosować.

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    No ja jestem z Kraka i mam 24-105.... ale do srody mnie nie bedzie. Jesli nikogo do srody nie znajdziesz to sie odezwij.. a o 17-40 zagadaj z makriemb.. on z Wadowic ale w Kraku pracuje
    Z chęcią przetestuje sobie i to 24-105 jeśli Tobie nie sprawiło by to problemu, i przy okazji rzucił byś okiem na mojego Tamronka, bo wiem że wypowiadałeś się o nich dość sceptycznie, w sumie jeśli nikt się nie znajdzie z tą elką, (choć ciężko w to uwierzyć) to może w najgorszym wypadku, może masz KIT-a
    gdybym miał Cię już męczyć o to 24-105 to z chęcią podpoił bym sobie 70-200, którym jak słyszałem dysponujesz
    długo się zeszukałem zanim znalazłem "marekb" a Ty wpisałeś "makriemb"

Zresztą nie chcę nikogo nagabywać na siłę, na razie ;-) może znajdą się chętni dobrowolnie
    Ostatnio edytowane przez tomygun ; 27-05-2007 o 13:43
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Uprawnienia umieszczania postów