Jak ja się okropnie nudzę...
To jeden z moich kotów![]()
![]()
![]()
Jak ja się okropnie nudzę...
To jeden z moich kotów![]()
![]()
![]()
"Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
EOS20D | EF 17-40mm f/4L USM | EF 24-105mm f/4L IS USM| 580EX
fajna fotkeciezko kotka zlapac przy ziewaniu, mruganiu, albo przy "kapieli" :P
a czy on nie ma cos z pyszczkiem nie tak? zabki takie jakies... i dziasla...
No wlasnie nie - to takie brazowe wokol pyszczka to JEJ (bo to jest ona) wargi - to jest czekoladowa szylkretka, stad taki kolor. Dziaselka ma rozowe i zeby bez kamienia, bo je DUUUUZO (niestetyZamieszczone przez jensior
) suchej karmy...
"Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
A tu - mina kota a'la Shrek II:
moj kocur ma normalne wargi... hehe te oczy fakycznie fajne...
jesli masz jakas mocna lampke ktorej zarowka emituje duzo ciepla zapal ja i "naprowadz" na nia kota :> bedzie sie staral wachac zarowke i fajne oczy robidobre do fotki
zobacz mojego kocura u mnie w galerii pare tematow nizej :>
Tez sliczny...w ogole wszystkie koty sa piekne - przez to ze sa tak tajemnicze...
Ucho!!Zamieszczone przez Czankra
Sorki wiem...niestety nie mozna bylo powtorzyc, bo obiekt sie przemiescilZamieszczone przez tpop
![]()
Wcale ne ... wystarczy kota dobrze znac, wczuc sie w moment i *pstryk* .Zamieszczone przez jensior
A przy kapieli to ja bym nie probowal lapac
Czankra - GO za krotka, nosek wylazl poza ostrosc.
moj kocu jest wyjatkowy i serio ciezko przewidziec co zrobi... :wink:Zamieszczone przez Vitez