nieostre,krzywe,ciemne i nieciekawe.Trzeba powtórzyć
no bez przesady, jedno jest nieostre, ciemne bo to zdjęcia nocne, jedyne z czym się zgodzę to trochę krzywe, ale i tak nie są złe, ostatnie najmniej mi się podoba, reszta ok
Witam
Moim zdaniem zdjecia niezbyt udane. Wybrales sie fotografowac miasto noca, a wtedy zaczynaja sie problemy typu - tu za ciemno, tam przepalone... Podobnie jest w Twoim przypadku. Sprobuj wykonac zdjecia w tych samych miejscach, tyle, ze zanim zniknie resztka swiatla dziennego, o zmroku.
Gdzieniegdzie krzywo.. a to wg mnie to juz lenistwo.. nie chcialo Ci sie wyprostowac w programie, podczas obrobki? Bo, ze w wizjerze nie zauwazyles, to jeszcze zrozumiem![]()
Nie przypominam sobie by Ratusz taki karlowaty byl..
Pozdrawiam, Tomek
Te zdjecia w sumie nie podlegly zadnej obrobce:-D Jedynie 2 to panorama dwóch innych, a ze niezbyt udanie zrobilem fotki skladowe to ratusz byl kosmicznie krzywy, to po wyprostowaniu wyglada tak jak wyglada4,5 przycialem, nic wiecej nie robiac, dopiero potem sie zorientowalem ze sa krzywe, ale to juz bylo po wgraniu do neta
Dzieki za opinie:-D
A co sadza inni![]()
![]()
sniper88 - mieszkasz w prokocimiu????
I am FX
wiem, ze nie na temat ale ciężko jest oceniać znaczki pocztowe...10 oczojebna zieleń
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!