119 - nieco banalne, lekko leci w prawo
120 - trochę lepiej, ale w sumie - podobnie
121 - coś się zaczyna dziać...
122 - nie podoba mi się, kadr podzielony na pół, zwłaszcza w pionie bardzo razi
123 - większa część obrazu to płaszczyzna czystego nieba i zielona trawa
124 - bardzo ładne, obraz tworzą kamienie na pierwszym planie, góry z odbiciami, a języczkiem u wagi jest łódeczka - niestety trzeba poprostować (zwróć uwagę na odbicie wierzchołka po prawej) i nie jestem pewna urody tej flary od słońca
125 - ładnie było, ale przepalenia po prawej stronie i brak zrównoważenia kadru
126 - takie sobie ale ma wartość informacyjną
127 - fajny klimat ale leci w prawo jak diabli
128 - rozumiem, że trzeba było je zrobić (ta nazwa!) ale tam, na styku nieba i ziemi dużo się działo, mam nadzieję, że tego nie przeoczyłeś i podszedłeś bliżej?
129 - ładne, ale leci w lewo, poprostowałabym i przy okazji ciachnęłabym ten skośny kawałek skały po prawej - psuje kompozycję
130 - lepsze, ale nadal lekko leci w lewo
131 - bardzo ładne, piękna perspektywa
132 - eee...
133 - ciekawe, ładne kolory, leci w prawo
124 - leci w prawo, ale jest tu ładny klimat
125 - most trafia w środek kadru i tworzy 2 odrębne obrazy, poważny błąd kompozycyjny
126 - śliczne, leci w prawo
127 - tez ładne, leci w lewo
128 - piękne, leciutko leci w lewo, zwiększyłabym trochę kontrast
129 - widać, że było ładnie, ale kadr raczej przypadkowy
140 - piękne, ale leci w lewo i znów podział na pół, a za tą teczkę dałabym Ci w nos, jak można było zepsuć takie zdjęcie?? Poprostuj je i przekadruj tnąc co najmniej połowę nieba
141 - piękna teczka, w mocnym punkcie i bajkowym otoczeniu
142 - cudnie! zdjęłabym trochę nasycenia, zwłaszcza czerwieni i ścięła kawałek nieba (podział na pół!)
143 - zetnij lewą stronę wzdłuż linii dzielącej lewe zbocze w połowie i proporcjonalnie część dołu, przyciemnij rawa przy wołaniu (przepalenia!) - zobacz jakie piękne zdjęcie zrobiłeś!
Ja chętnie zobaczę jeszcze, ale spróbuj zwracać uwagę na horyzonty, przy szerokich ujęciach krzywe dużo psują..