@Slider. Nie, w ostatniej serii polar lezal w torbie, bo na nic by sie nie przydal przy takiej pogodzie
@Ewa...nawet nie wiem co napisacWielkie dzieki
Odniose sie tylko do kilku uwag
Pewnie ze podszedlem, bo tam nocowalem128 - rozumiem, że trzeba było je zrobić (ta nazwa!) ale tam, na styku nieba i ziemi dużo się działo, mam nadzieję, że tego nie przeoczyłeś i podszedłeś bliżej?Poszedlem nawet na widoczny w tle szczyt, co bylo, jak sie okazalo w trakcie, totalna glupota, bo zatrzymalem sie przy sciance, jakies 10m ponizej szczytu i mialem scianke nad soba, a urwisko pod soba. Potem mnie pewien mieszkaniec uswiadomil, ze zbocze ktorym wchodzilem ma 50-70st. nachylenia, i tylko wariat tam idzie
(A zeby sie tam dostac trzeba cala gore obejsc dookola, bo z 2 stron sa urwiska, z 1 przepasc i z tej ostatniej strony dopiero da sie wejsc....gdybym wiedzial wczesniej....
)
Mnie sie podoba135 - most trafia w środek kadru i tworzy 2 odrębne obrazy, poważny błąd kompozycyjny
Dlaczego uwazasz ze przypadkowy? Jak najbardziej wybrany, zrobilem okolo 3 zdjecia wczesniej, zanim bylem zadowolony z efektu139 - widać, że było ładnie, ale kadr raczej przypadkowy
Wlasnie prostuje ostatnia serieJa chętnie zobaczę jeszcze, ale spróbuj zwracać uwagę na horyzonty, przy szerokich ujęciach krzywe dużo psują..Jak skoncze to ja wrzuce, mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj
I jeszcze raz dziekuje wszystkim za uwagi![]()