Van, mam portfolio czterdziestu fotek do obrobienia - podejmujesz się? :P
Van, mam portfolio czterdziestu fotek do obrobienia - podejmujesz się? :P
Dzieki, co prawda psd jeszcze nie doszlo, ale jak juz sie pojawi to bede mial co ogladac/studiowacWersja hardcorowa bardziej mi sie spodobala
Ogolnie moj zamysl byl taki, zeby kontrast na zdjeciu (a zwlaszcza trawie) byl bardzo duzy, ale jednak widac, ze wlasnie ta trawa wysla mi o wiele za ciemna
Teraz juz nie zostalo nic, jak keep improving:smile:
Zoptymalizowalem troche swoja strone, przy okzaji dorzucilem tez kilka zdjec
Bede wdzieczny za przetestowanie i ew. wytkniecie bledow
www.photo--gallery.yoyo.pl
No nie powiem, mucha nie siada! Ładne, tylko zbyt podobne. Wybierz jedno i zostaw. Albo poPSuj kolorki na inne ;P
Standardowe pytanie : flash wbudowany, czy EX?
powiedz jak ustawiasz ostrosc do takich kropel??
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
7,38,43 sa ok. te pierwsze, z poczatku watka mi nie lezą.. musi sie cos dziac na zdjeciu.. dynamike martwej natury tez mozna uchwycickropelki sa ok... ale tylko ok, bo raczej szablonowe wykonanie, widzilem juz setki takich zdjec (sam takie zrobilem na poczatek)
ciekawe co bedzie dalej...
www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...
Aparat na statyw, a potem wlozylem koniec strzykawki do wody w miejscu, gdzie mniej wiecej mialy wpadac krople i ustawilem na niego ostrosc, przelaczylem na MF i w sumie tylePrzy f/11 GO jest calkiem duza, wiec z reguly krople wychodza ostre
Sam chcialbym wiedziec![]()