Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Canon 580 ex

Mieszany widok

phonak
    Guest

Domyślnie Canon 580 ex

Witam.
    Jak kształtują sie realne ceny tytułowej lampy (NOWA)?Jak mnie pamięć nie myli na allegro niedawno widziałem w okolicach 1500-1550 zł a teraz minimum 1700zł.Czy to przejściowe wachanie cen?Spowodowane chwilowym niedoborem w magazynie Canona czy to już resztki i teraz tylko II wersja tej lampy będzie produkowana a cena skoczy o kolejne 200-300zł.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Mnie 580EX II bedzie kosztowla ok 290 funciakow czyli wedlug klkultora walutowego www.wp.pl 1627 PLN - nie oplac mi sie kupowac 580EX. Bede kupowal tutaj (aczkolwiek napisalem do goscia na www.eby.co.uk poleconego przez miszaqq) http://stores.ebay.co.uk/Kea-Photo chwilowo out of stock.

phonak
    Guest

Domyślnie

kupiłem, za 1700.
    Powiedzcie dlaczego na lampie która była kupiona ponad rok temu na ruchomej części z palnikiem ale po drugiej stronie niż napis 580ex nie ma symbolu przekreślonego kosza a na tej którą kupiłem teraz jest ow symbol.
    Te produkowane teraz tym sie różnią od tych wcześniej produkowanych modeli?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Może kupiłeś podróbę?

Z takimi pytaniami to co najwyżej do wróżki

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phonak Zobacz posta
    kupiłem, za 1700.
    Powiedzcie dlaczego na lampie która była kupiona ponad rok temu na ruchomej części z palnikiem ale po drugiej stronie niż napis 580ex nie ma symbolu przekreślonego kosza a na tej którą kupiłem teraz jest ow symbol.
    Te produkowane teraz tym sie różnią od tych wcześniej produkowanych modeli?
    Przekreślony kosz oznacza , że lampę należy zutylizować , a nie wyrzucić do odpadów komunalnych . ( na nowszej mam kosz , na starszej nie )

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phonak Zobacz posta
    [...]Czy to przejściowe wachanie cen?Spowodowane chwilowym niedoborem w magazynie Canona czy to już resztki i teraz tylko II wersja tej lampy będzie produkowana a cena skoczy o kolejne 200-300zł.
    Przypadkiem zauważyłem, że 580EX na tej stronie figuruje jako: discontinued.
    A jeśli chodzi o cenę to w Polsce na pewno tak będzie - bo w Polsce nie może być normalnie.
    W US mkII kosztuje mniej niż u nas mkI. Ale o tym już gdzieś pisałem.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Poniewaz CANON juz 580EX nie produkuje - tylko EXII (ktora w tym tygodniu zamawiam). Jesli jest gdzies w sprzedarzy to sa stany magazynowe. Falkt ze EXII mozna kupic taniej niz EX jest (jak dla mnie) pocieszajacy. Zreszta z 580EX phonak bedziesz zniej ZADOWOLONY

Domyślnie

wlasnie zamowilem (EX II) za 1650 w ... naszym kraju
    sprzedawca potwierdza, ze nie mozna dostac ver I a zachwala ver II, ze jest w tej samej cenie
    Ostatnio edytowane przez vuki ; 29-05-2007 o 20:31

Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    wlasnie zamowilem (EX II) za 1650 w ... naszym kraju
    sprzedawca potwierdza, ze nie mozna dostac ver I a zachwala ver II, ze jest w tej samej cenie
    Potwierdzam... kupiłem właśnie :-) na polskie złotówki 1600,97gr. Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Tak cena jest ta sama (jesli za ta sama cene mozna dostac cos nowszego "zmodernizowanego" to czemu nie. Ja swoja zamawiam w piatek)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów