Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 72 z 72

Wątek: [MischaPL] moje początki

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pozwoliłem sobie przeglądnąć cały twój wątek. Tylko fotografie ze smutną modelką i jesienne + pies zatrzymały mnie przy scrollu, przepraszam...
    Zgadzam się z komentarzem McKane. do tego dorzuciłbym postulat o utrzymywaniu temperatur barwowych w pojednynczej sesji. Ta "smutna" co fotka zmienia kolor twarzy....z kolei jesienna wygląda mało naturalnie.
    Co do krajobrazów: o ile ta b&w sugeruje ciekawe kompozycyjnie wejście dlaczego ja mam kłopoty w zrozumieniu desaturacji krajobrazów???) i przyciąga uwagę, o tyle klimat "daleko od szosy" ją niweluje...
    C-F-K - forever

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Pozwoliłem sobie przeglądnąć cały twój wątek. Tylko fotografie ze smutną modelką i jesienne + pies zatrzymały mnie przy scrollu, przepraszam...
    Postulaty odstawmy na bok bo z tego co widzę na Twej stronie też można by kilka spisać i wymierzyć ku twórcy świadomości ...nie robią Tobie moje kadry? nie ma problema, mi Twoje również szczególnie nie zasmakowały i bynajmniej przepraszać nie będę Nadmienię również że nie jest to wściekła riposta-zemsta lecz szczera odpowiedź bez nuty niestabilności emocjonalnej. Nie każdemu można dogodzić, tak jest skonstruowany ten świat i niech tak zostanie bo zrobi się strasznie nudno.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów