Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: 5D już za 7700 zł.....

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

5D za 7700 zł minus 580 zł od Canona http://canonlensacc2007.onlinerebate...spx?country=po

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    U mnie w kraku za 8150 z dowodem zakupu do Canon Cashback (ale bez faktury)....
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar Jarooo
    Miasto
    Zgierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Deka Zobacz posta
    Jeżeli myślicie o tej aukcji http://allegro.pl/item196433462_cano..._24m_lodz.html to sprzęt sprowadzony z Niemiec (hurtownia) z gwarancją. Wiem, bo kupowałem od tego Usera inny sprzęt i z całą pewnością godny polecenia.
    Potwierdzam. Porządny sprzedawca.
    EOS 50D|EF24-105/4LIS|Velbon

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Ten link gdzie sprzedaje Medfoto raczej jest ok, tzn. cena nie powinna być wyższa od podanej. Ja kupowałem u nich 70-200/4L (4 miesiące temu) i cene mieli 2500 (aukcja prywatna) a zapłaciłem 2400...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
    Ten link gdzie sprzedaje Medfoto raczej jest ok, tzn. cena nie powinna być wyższa od podanej.
    i nie będzie.

Te aukcje są prywatne, żebyś nie kliknął "Kup Teraz" bo by Medyk musiał niezłą prowizję beknąć dla allegro. Ale to sprawdzony TIP, dzwonisz, umawiasz sie, jedziesz i przy odrobinie zdolności negocjacyjnych mozesz jeszczę stówkę-dwie utargować :-)
    W zasadzie te aukcje należy traktować jak ogłoszenia.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

U medfoto możecie kupować z wielkim spokojem. Znam dobrze chłopaka i większość gratów mam od niego. Najlepiej jest pisać do niego na PW lub dzwonić. Wtedy będzie trochę taniej a towar jest naprawdę z dobrego źródła. Jak powołasz nie na to, że jesteś z forum Canona od Mariusza to może będzie dodatkowy upust
    Jeżeli nie lubisz faktur to cena może być BARDZO zachęcająca a towar tak samo pewny jak z fakturą. Ja papierków nie lubię i dobrze mi z tym.
    FOTOINKWIZYTOR

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Za 7700 jest , ale ..........Aukcja prywatna . Więc znając zycie cena jest wyższa .
    Niekoniecznie.

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    U medfoto możecie kupować z wielkim spokojem. Znam dobrze chłopaka i większość gratów mam od niego. Najlepiej jest pisać do niego na PW lub dzwonić. Wtedy będzie trochę taniej a towar jest naprawdę z dobrego źródła. Jak powołasz nie na to, że jesteś z forum Canona od Mariusza to może będzie dodatkowy upust
    Jeżeli nie lubisz faktur to cena może być BARDZO zachęcająca a towar tak samo pewny jak z fakturą. Ja papierków nie lubię i dobrze mi z tym.
    Kupowałem u Medfoto i potwierdzam, że chłopaki znają się na rzeczy. Można bez problemu zwrócić, wymienić. Polecam.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Za 7700 jest , ale ..........Aukcja prywatna . Więc znając zycie cena jest wyższa .
    Dlaczego od razu cena wyższa. Kilka razy kupowałem taki sprzęt i cena nigdy nie była wyższa, często wynegocjowałem upust w związku z brakiem prowizji allegro.

Takie aukcje to ominięcie regulaminu allegro odnośnie reklamy w aukcjach.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Domyślnie

a kojarzycie tipa Kristopheros z Poznania?

Domyślnie

Ja u niego zamówiłem teraz sprzęt, podobno jest solidny... tu na forum zresztą znalazłem jego namiary
    Canon 5D + BG-E4 + Ee-S + 580 EX mkII + Gossen + Manfrotto + Elinchrom
    Canon 24-70 f/2.8 L + 85 f/1.2 mkII L + Sigma 150 f/2.8 EX

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów