5D za 7700 zł minus 580 zł od Canona http://canonlensacc2007.onlinerebate...spx?country=po
5D za 7700 zł minus 580 zł od Canona http://canonlensacc2007.onlinerebate...spx?country=po
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ten link gdzie sprzedaje Medfoto raczej jest ok, tzn. cena nie powinna być wyższa od podanej. Ja kupowałem u nich 70-200/4L (4 miesiące temu) i cene mieli 2500 (aukcja prywatna) a zapłaciłem 2400...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
i nie będzie.
Te aukcje są prywatne, żebyś nie kliknął "Kup Teraz" bo by Medyk musiał niezłą prowizję beknąć dla allegro. Ale to sprawdzony TIP, dzwonisz, umawiasz sie, jedziesz i przy odrobinie zdolności negocjacyjnych mozesz jeszczę stówkę-dwie utargować :-)
W zasadzie te aukcje należy traktować jak ogłoszenia.
U medfoto możecie kupować z wielkim spokojem. Znam dobrze chłopaka i większość gratów mam od niego. Najlepiej jest pisać do niego na PW lub dzwonić. Wtedy będzie trochę taniej a towar jest naprawdę z dobrego źródła. Jak powołasz nie na to, że jesteś z forum Canona od Mariusza to może będzie dodatkowy upust
Jeżeli nie lubisz faktur to cena może być BARDZO zachęcająca a towar tak samo pewny jak z fakturą. Ja papierków nie lubię i dobrze mi z tym.
FOTOINKWIZYTOR
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
a kojarzycie tipa Kristopheros z Poznania?
Ja u niego zamówiłem teraz sprzęt, podobno jest solidny... tu na forum zresztą znalazłem jego namiary
Canon 5D + BG-E4 + Ee-S + 580 EX mkII + Gossen + Manfrotto + Elinchrom
Canon 24-70 f/2.8 L + 85 f/1.2 mkII L + Sigma 150 f/2.8 EX