Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Dobre Plecaki do 250zł

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Ja natomiast mam pytanie do posiadaczy plecaków NANEU PRO...mianowicie...mam dylemat pomiędzy NANEU PRO K3, K3L i ALPHA.

Najbardziej interesuje mnie porównanie części foto w plecakach K3 i ALPHA...tzn czy wejdzie do obu 400d, 70-200, 17-50, 50 1.4 i 85 1.8?

Mało natomiast mam informacji na temat K3L...wiem tyle ze to niby to samo co K3 plus dodatkowo kieszen na lapka, ktora przydalaby sie ale bez niej jakos przezyje...wezme go do reklamówki cy cuś

I ma koniec...czy w Krakowie mozna gdzies je przymierzyc? Bylem na studenckiej ale K3 im sie skonczyl...no i koles troche nie mial pojecia o czym mowi opisujac mi K3 (no chyba ze mu sie model pomylil)

dzieki z gory za odpowiedz...ewentualnie zdjecia jakies...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Ja natomiast mam pytanie do posiadaczy plecaków NANEU PRO...mianowicie...mam dylemat pomiędzy NANEU PRO K3, K3L i ALPHA.

Najbardziej interesuje mnie porównanie części foto w plecakach K3 i ALPHA...tzn czy wejdzie do obu 400d, 70-200, 17-50, 50 1.4 i 85 1.8?

Mało natomiast mam informacji na temat K3L...wiem tyle ze to niby to samo co K3 plus dodatkowo kieszen na lapka, ktora przydalaby sie ale bez niej jakos przezyje...wezme go do reklamówki cy cuś

I ma koniec...czy w Krakowie mozna gdzies je przymierzyc? Bylem na studenckiej ale K3 im sie skonczyl...no i koles troche nie mial pojecia o czym mowi opisujac mi K3 (no chyba ze mu sie model pomylil)

dzieki z gory za odpowiedz...ewentualnie zdjecia jakies...

Co do K3 to nosze w nim:
    po srodku - 20d z zapietym tamronem 17-50 (obiektywem w dol)

po lewej (po prawej mozna upchnac 2-gi raz to samo) zmiesci sie:
    - w pierwszej przegrodce prawdopodobnie wejdzie ale bedzie ciutke sterczec 70-200 f4, jednak "sufit" jest na rzepa, i nie przylega do przegrodek wiec na 99% bedzie ok.
    - obok wejdzie stosik ze 3 czy 4 sztuk 50/1,8
    Tak wiec zmiescisz sie ze sporym zapasem.
    Ostatnio edytowane przez konradl ; 29-03-2008 o 22:28

Dopiero zaczyna Awatar nomad_fh
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    Hejka, jesli chcesz, bede w ten weekend w Krakowie na salonie turystycznym (AWF), bede mial ze soba ten plecak (Alpha) - wiec mozesz pomierzyc czy wejdzie ten sprzet

Co do sklepow, zobacz w d-photo, ja tam kupowalem Alphe - taniej niz na Alledrogo

Pozdrawiam
    Grzesiek "NomaD_FH" (nomad-imprezy.pl, Mój flickr, picassa)
    Canon Eos 400D, Canon Eos 5 + Tamron 28-75 2.8 + EF 50 1.8 + Sigma 70-200 2.8 + kit EF-S 18-55 IS + 580 EX II + NANEU PRO ALPHA+ mase śmieci

Dopiero zaczyna Awatar rzukov

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nomad_fh Zobacz posta
    Hejka, jesli chcesz, bede w ten weekend w Krakowie na salonie turystycznym (AWF), bede mial ze soba ten plecak (Alpha) - wiec mozesz pomierzyc czy wejdzie ten sprzet
    Wielkie dzięki za propozycję...w weekend natomiast ja wybywam z Kraka. Co do samego plecaka...K3L by mi najbardziej pasowało....tylko gdzie go znaleźć?????

Uprawnienia umieszczania postów