Ja nabylem cos podobnego, albo raczej bardzo podobnego, bo rozni sie tym, ze jest to tylko mniejsza wersja. Widzialem normalna Aphe, ale byla dl amnie za duza. Tu minusem jest to, ze o ile w normalna doczepie z boku statyw, to tu jedynie jakas wersje mini, albo wcale.
Na gieldzie foto za 120 zl.
Mam fomei, drugiego, poprzedni się posypał i był w reklamacji. Używany sporadycznie daję radę całkiem fajnie. Jak na te pieniądze ofkoz. Wchodzi mi 30 d z gripem i laptop nawet tzn raz wsadziłem, bo ciężkie to razem jak cholera.
Fajnie ze znalazlem ten watek. Dzieki niemu wlasnie zanabylem Fomei, bo byl to jedyny w sklepie plecak do ktorego bezstresowo moge wrzucic body z zalozona 300tka z wyciagnieta oslona i zalozonym tc-em, a w dodatku calosc, w bardzo rozsadnej cenie. Wykonanie i uzyte materialy wygladaja na niezle. Zobaczymy jak sie sprawdzi w "praniu"
Oto swieza fota. Najlepsze jest to, ze zostalo mi jeszcze sporo miejsca na szkla, trzeba bedzie powoli zaczac wypelniac luki
PS. Himi, napisz co sie posypalo w Twoim.
Pozdrawiam
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
W!
Nie polecam Fomei. Dwa mialem i w obu poprulo sie doszczetnie wszystko... Tak to jest z takimi ekonomicznymi plecakami. Kazdy po okolo roku zaczal sie pruc.
Zdrowko
No zanabyłem tamraca adventure 7 i jestem zadowolonyCo prawda ja ałoże wszystko co w stopce to jest na full zapakowane ale jaszcze jakieś małe stałki wyjdą w liczbie jednej góra 2. Na razie jest ok nic sie nie pruje i wykonanie jak najlepsze. polecam
Mnie tylko troche martwilo w tych plecakach ze znajomemu w autobusie otworzyli plecak i nie tyle co ukradli ile sprzet polecial na ziemie.. Zabezpieczenia srednie. I ten Trekker chyba podobnie. Nadal jestem zadowolony z mojej Alphy, zawsze nosze wymiennie z Lowepro 4... Co prawda nie wejdzie mi wszytko co mam ale z drugiej strony czy Wy wszystko nosicie w swoich plecakach? Ja np nie zabieram ze soba macro lampy czy 100 2.8 Macro idac na koncert wiec zawsze cos zostawiam w domu
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 13-06-2007 o 22:20
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
O których plecakach JaBlam mówisz o tamracu????? Raczej nie bo z tego co użytkuje to takiego mankamentu nie zauważyłem a ja sam ma czasem problem go rozpiąć..... Czy zawsze noszę sprzęt???? Zobacz na moją stopkę jest goła i wesoła nic tam nie ma więc zawsze biorę wszystko ale czasem może lampy nie wezmę bo najczęściej i tak robie w cz-b to efekty z lampą mnie nie przekonują.
ja bym kupił tamraca 7 ale obawiam się że może być za mały chociaż itak ja nie wiele mam, "ztestuje" w stodole
Ha z tego co zaobserwowałem może ci nie wejść 70-300...... Reszta bez problemu. Musisz sie jeszce doposarzyć w paski do mocowania statywu na własna rękę bo nie dają ;(