Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: 70-200mm 2.8 sigma na slub

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Plener - stalka typu 50 1.8 albo 1.4 .
    - chyba portret i to we wnętrzach bez lampy. Plener to w zależności od scenariusza, ale bez szerokiego może być ciężko.

Arkan
    Ja sobie akurat plener jako ujecia bardziej portretowe wyobrazam... rzecz gustu czy stylu.

Kavoo - daruj sobie te offtopiczne wypominanie. Poprawa zajela mi 2 sekundy i nie widze w tym zadnego problemu - wystarczy miec odrobine checi, zauwazyc blad (albo ktos go zauwazy) i przemoc lenistwo by go poprawic.
    2 takie bledy w tygodniu? Jezu! strasznie ogromna ilosc... na pewno wystarczajaco przekonujaca by zmieniac kod forum ... bo mnie raczej wlasnie o nieuwadze/lenistwie bardziej przekonuje niz o ulomnosci engine'u.
    Reszta dyskusji juz sie wczesniej odbyla na temat tego _jakze strasznie czestego_ (rety, az dwa razy na tydzien , AAAAA!!! ) bledu, wiec EOT.

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    na pewno wystarczajaco przekonujaca by zmieniac kod forum ... bo mnie raczej wlasnie o nieuwadze/lenistwie bardziej przekonuje niz o ulomnosci engine'u.
    Jedna tylko uwaga i nie zamierzam wiecej ciagnac tego tematu - jesli juz koniecznie chcesz sie na jakis temat wypowiadac, prosze zadbaj o to, zeby miec na ten temat choc elementarna wiedze...
    Jaka zmiana kodu? Tego typu rzeczy robi sie w Panelu Administracyjnym, ktory sluzy wlasnie do customizacji forum

OK, rozumiem... lenistwo... to czasami wieksza przeszkoda niz niewiedza ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo

OK, rozumiem... lenistwo... to czasami wieksza przeszkoda niz niewiedza ;-)
    Zaraz cie hazan zbanuje za takie zarzuty 8) (bo tylko on ma dostep do tych opcji).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów