Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Sigma 70-300 f/4-5.6 DL

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

poczytałem.

poczekam i postaram sie kupić DG APO bo kasy trochę mam a wolę wydać te 150 więcej niż później się wkurzać że to nie apochromat.

zna ktoś z warszawy jakieś adresy komisów/sklepów (prócz stodoły) gdzie można taką sigmę pomacać i dostać za znośną cenę?..

in film we trust

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalkalka Zobacz posta
    Co do tego nieporozumienia to zapraszam do odwiedzenia stronki tego pana. http://www.juzaphoto.com/eng/index.htm
    Robi fantastyczne zdjecia Lkami(miedzy innymi) w polaczeniu z 350D...
    właśnie. świetny przykład! zauważcie że koleś robi niesamowite zdjęcia różnymi markami aparatów, nawet posiadana tu przeze mnie wielu forumowiczów 350d i zdjęcia z tego aparatów wychdzą równeż niesamowite. fakt koles używa swietnych obietktywów. Warto róniż zauważyć, że wcale nie boi się uzywać wysokich iso. Zdjęcia tego człowieka pokazują jeszcze jak bezprzedmiotowe stają się gadki początkujących czy amatorów "kupić 350d czy np. wydać 3 razy więcej i kupić 5d?" to nie aparat robi zdjęcia tylko człowiek. najpierw trzeba opanować technikę, mieć dużą wyobraźnię, a potem myśleć o high-topowych modelach aparatów w mojej ocenie większość fotoamatorów (np. ja) nie będzie w stanie robiąć amatorsko zdjęcia "od czasu do czasu" przeskoczyć możliwośći 350d/400d. Swoim 350d od sierpnia zeszłego roku zrobiłem około 4000 zdjęc i muszę ze wstydem powiedzeić, że jakbym najlepsze z nich wsadził do galerii tego kolesia to pewnie od razu byście poznali, ze coś tu nie gra... i nie jest to wina 350d, bo i nia mozna zrobić genialne zdjecie, ale niestety (jeszcze...) braku należytych umiejetności u mnie koncząc, zyczyłbym kazdemu fotoamatorowi aczynającemu przygodę z fotografia, aby strzelał takie fotki jak kolega juza
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Początki nałogu Awatar senner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199376842

jest mój :]

nawet jeśli przepłaciłem trudno - wkońcu bedę miał coś z AF poza KITem

in film we trust

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów