Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Nikonowcy maja fobie?:)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zobaczymy, ile go potrzyma
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu

Domyślnie

Autor watku ma fobie!! Straszna!!
    Czesc.CH.
    P.s. zenujace!
    Analog ma "dusze".

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Autor watku ma fobie!! Straszna!!
    Czesc.CH. P.s. zenujace!
    Może ma, a może nie... Zbigniew z naszego forum był do niedawna posiadaczem D80 i tak go miał serdecznie dość, że zdecydował się na nabycie 30D w wiosennej promocji. To chyba o czymś świadczy. Nie twierdzę, że nie ma przykładów odwrotnych, ale o tym jakby na forach trochę mniej się pisze...

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Wątek żenujący jak pytania do Tomaszewskiego :smile:
    Cytat Zamieszczone przez Elmarqo Zobacz posta
    Zbigniew z naszego forum był do niedawna posiadaczem ..
    Uhum http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=26959
    Wini

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elmarqo Zobacz posta
    Może ma, a może nie... Zbigniew z naszego forum był do niedawna posiadaczem D80 i tak go miał serdecznie dość, że zdecydował się na nabycie 30D w wiosennej promocji. To chyba o czymś świadczy. Nie twierdzę, że nie ma przykładów odwrotnych, ale o tym jakby na forach trochę mniej się pisze...
    IMO nie świadczy o niczym. Przekonanie, że jak się kupi dobry/lepszy/najlepszy aparat to się będzie robić lepsze zdjęcia (tak jak u gościa o którym wspominałem w tym wątku) jest bardzo naiwne. To oczywiście truizm, zwłaszcza że nie popadajmy w paranoję. N i C dają większości fotografujących bardzo podobny wachlarz możliwości. Jedynie w niektórych zastosowaniach profesjonalnych C wyprzedza N jednak IMO nie na tyle żeby się nie dało tego nadrobić umiejętnościami fotografującego.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

Nie rozumiem jakie to ma znaczenie czym fotografujecie,wazne mieć z tego frajdę a czy nikon czy canon czy minolta mniej wazne

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vresviik Zobacz posta
    Nie rozumiem jakie to ma znaczenie czym fotografujecie,wazne mieć z tego frajdę a czy nikon czy canon czy minolta mniej wazne
    Zgadzam się w 100%, lecz jeśli kupujesz jakikolwiek aparat i jakość techniczna robionych przez niego zdjęć nie jest optymalna (zakładam, że nie ma błędu po stronie czynnika ludzkiego:wink: ), to nigdy nie będziesz miał frajdy tylko stres.

Początki nałogu

Domyślnie

bez urazy ale 80% użytkowników danego systemu i tak nie jest w stanie wykorzystać sprzętu,większosc winy jest po stronie uzytkowników a niestety testy i onanizm forumowy doprowadza do frustracjikażdym sprzętem mozna robic fajne fotki ale pocztyszasz forum i juz wiesz ze to jest "be" tamto tez do d.. i tak dalej.Niewazne.Dla mnie durnotą jest wywyzszac jednego producenta nad drugim,wojenki itp

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Niewazne.Dla mnie durnotą jest wywyzszac jednego producenta nad drugim,wojenki itp
    Zgadzam się i nic już więcej nie dodaję Pozdrawiam

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dla mnie durnotą jest wywyzszac jednego producenta nad drugim,wojenki itp
    Wojenki to są dobre dla tych co robią słabe zdjęcia i chcą się dowartościować posiadaniem lepszego sprzętu. Normalni ludzie po prostu robią zdjęcia i nie interesuje ich czego nie ma lub co jest kiepskie w aparacie kolegi z Nikonem czy czymś innym. Mnie firma Nikon interesuje na tyle na ile ma to wpływ na cenę i jakość aparatów i obiektywów Canona. Poza tym jestem inżynierem i kręcą mnie nowe elektroniczne zabawki więc sobie lubię czasem o tym pogadać ale nie po to żeby powiedzieć komuś że ma gorszy aparat.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów