zobaczymy, ile go potrzyma![]()
zobaczymy, ile go potrzyma![]()
Autor watku ma fobie!! Straszna!!
Czesc.CH.
P.s. zenujace!
Analog ma "dusze".
Może ma, a może nie... Zbigniew z naszego forum był do niedawna posiadaczem D80 i tak go miał serdecznie dość, że zdecydował się na nabycie 30D w wiosennej promocji. To chyba o czymś świadczy. Nie twierdzę, że nie ma przykładów odwrotnych, ale o tym jakby na forach trochę mniej się pisze...
Nie rozumiem jakie to ma znaczenie czym fotografujecie,wazne mieć z tego frajdę a czy nikon czy canon czy minolta mniej wazne
bez urazy ale 80% użytkowników danego systemu i tak nie jest w stanie wykorzystać sprzętu,większosc winy jest po stronie uzytkowników a niestety testy i onanizm forumowy doprowadza do frustracjikażdym sprzętem mozna robic fajne fotki ale pocztyszasz forum i juz wiesz ze to jest "be" tamto tez do d.. i tak dalej.Niewazne.Dla mnie durnotą jest wywyzszac jednego producenta nad drugim,wojenki itp
Wojenki to są dobre dla tych co robią słabe zdjęcia i chcą się dowartościować posiadaniem lepszego sprzętu. Normalni ludzie po prostu robią zdjęcia i nie interesuje ich czego nie ma lub co jest kiepskie w aparacie kolegi z Nikonem czy czymś innym. Mnie firma Nikon interesuje na tyle na ile ma to wpływ na cenę i jakość aparatów i obiektywów Canona. Poza tym jestem inżynierem i kręcą mnie nowe elektroniczne zabawki więc sobie lubię czasem o tym pogadać ale nie po to żeby powiedzieć komuś że ma gorszy aparat.
Wątek żenujący jak pytania do Tomaszewskiego :smile:
Uhum http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=26959
Wini