zaczeły pojawiać sie na fotkach takie błędy czy to już zaczyna siadać migawka
zaczeły pojawiać sie na fotkach takie błędy czy to już zaczyna siadać migawka
Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 20-05-2007 o 15:06 Powód: poprawa linka do foty
Jakim to aparatem ?
Nie wygląda to na uszkodzoną migawkę , lecz błąd zapisu.
Jak dla mnie to wyglada na blad przy zapisie/odczycie danych z karty.
EDIT: Tomek mnie wyprzedzil:P
ja też mam czasami takie błędy, tyle ze ja wiem że to z powodu mojej karty pamięci, zmieniłeś może ostatnio kartę ??
choć nie mówię że to na 100% karta, choć było by to w zasadzie najmniej bolesne
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
350d + karta kingston elite pro tylko że fotki wrzucane z karty na databank
raz widzialem paski podobnie jak uciebie to bylo w 1Ds mark 2
i serwis powiedzial ze najprawdopodobnie uszkodzony procesor i poleci do UK na przeglad.
Ds nie byl moj wlascicielka bardzo fajna bylazmartwila sie jak kazdy z nas by sie zmartwil.
(nie wiem czy kazde bylo takie czy co pare fotek tak bylo, bo nie doslyszalem sprzet byl na gwarancji czyli jeszcze prawie nowy)
Pozdrawiam i mam nadzieje ze w twoim przypadku to tylko karta
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 20-05-2007 o 15:43
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
taki urok kingstonów chyba bo mi też czasem zjada zdjęcia albo zostawia takie maziaki.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
jak już pisałem - taki urok. ja miałem problemy, ten kolega ma i jeszcze kilka dni temu był podobny wątek. ale to nie znaczy, że każdy ma z nimi problemy. logiczne.