Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jupiter 3,5/135 , Helios 44M MC , 3 Pierscienie Marko , TeleKonwerter 2x | za 210 zl

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Moge dac Ci dwie fotki które JEDYNIE pokazają uzyskany efekt powiększenia ogniskowej. Nie sa to super jakościowe fotki

Obie robione na szybko co widac ale obrazują powiększone zbliżenie. Jesli chcesz a jutro będzei ladna pogoda mogę zrobić kilka zdjęć.

Z TK 2x da się juz zapolowac na ptaszka ale jest to trudne bo świało dośc drastycznie spada.

Coś już napisał Awatar Morfiko
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Troche poszperalem w internecie i znalazlem na jednym forum 2 zdjecia gdzie do jednego link mam zapisany i o to one :
    http://img240.imageshack.us/my.php?i...4725ps28ec.jpg ->
    Jupiter 3,5/135mm + konwerter TK-2M

Musze przyznac ze jakosc moim zdaniem przyzwoita , spodziewalem sie duzej utraty jakosci i tu mile zakoszczenie mialem
    Dziekuje Ci zapropozycje , wsumie to co juz widzialem mi wystarczy

Serdecznie Pozdrawiam

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Morfiko wg mnie by uzyskac az taki efekt potrzebny jest statyw dobra pogoda i suuper oko, wizjer w moim 400d jest dośc mały

osobiście Ci powiem ze wg mnie m42 średnio nadaje się do robienia fotek ptaką, choc kiedys tym robiono

qwczoraj udąło mi się zrobić dośc znośna fotke. jupiter 135 + TK 2x było bardzo dobre świało fotka z reki.

Ostatnio edytowane przez dj_zibi ; 21-05-2007 o 14:23

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów