Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 124 z 124

Wątek: 2 fotograf na ślubie | sprzęt na ślub | zachowanie na ślubie | blenda vs lampa

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Co d torby polecam lowepro off road:-D
    wygodna, pakowna, bez hałasujących rzepów
    a lens case można sobie dobrać według własnego uznania w zależności od posiadanych obiektywów!
    Sam ostatnio używałem i sobie chwale!
    Trochę plecy bolały ale to z mojej winy(naładowałem zbyt wiele a wesele było ekspresowe i nie było potrzeby ani czasu wyciągania całej szklarni! ale z drugiej strony kto wiedział... lepiej nosić niż się prosić...
    Trzeba mierzyć siły na zamiary!
    Torba się sprawdza bo wszystko jest pod ręką, tym bardziej że wszystko działo się w szybkim tempie i sprzęt musiałem mieć cały czas w ruchu i nie było możliwości podzielenia go i zostawienia części gdzieś gdzie z doskoku mógłbym sięgnąć! Profilowany pas na ramię i pas biodrowy pozwala na swobodną regulacje!
    Biodrowego nie zapiąłem i dlatego plery bolały??:
    a swoją drogą..14luty fajna data na ślub ale pogoda w tym roku w Poznaniu była koszmarna
    przepraszam... poniosło mnie z tym pisaniem...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wspomnę tylko że to jest wątek ogólny, do dyskusji , a nie indywidualna galeria. Jak chcecie zamieszczać kilkanaście-kilkadziesiąt zdjęć ślubnych "do oceny" to nie tu, a w podforum z galeriami użytkowników.

Uzależniony

Domyślnie

pracowałem już dłuższą chwilę temu na drugiego foto i miałem 4oD z gripem a do niego 35L i 85 1.8 oraz 550ex przyznam że wtedy jak na pierwszy ślub było na prawdę dobrze
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacq Zobacz posta
    To i ja się pod wątek podepnę z pytaniem.

Jakie torby używacie na ślubach??
    Ja ostatnio z myślą podjęcia prób na placu ślubniakowego boju zakupilam lowepro stealth reporter D400. Przerabiałam wile wersji i nie brałam pod uwagę bardzo ceny. Ta nie ma rzepów, ma za to mozlwiość przymocowania jej do fotografa co znacznie odciąża przy noszeniu. Jak się sprawdzi na ślubie będę wiedzieć za jakiś czas, ale nie do końca, bo jestem gościem

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów