Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: 2 fotograf na ślubie | sprzęt na ślub | zachowanie na ślubie | blenda vs lampa

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

o 17 to juz raczej ciemnawo jest , wrzucil bym iso 800-1600 na kosciol i zobaczym ktore wystarcza , takie w ciemno zalozenia zazwyczaj mozna o kant wiadomo czego i co , przed ceremonia sprawdz sobie na szybko co i jak , i lec 2.8 a nie bawisz sie w 3.5

poza tym pamietaj o blokowaniu ekspozycji jesli bedziesz przekadrowywal
    no comment...

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    o 17 to juz raczej ciemnawo jest , wrzucil bym iso 800-1600 na kosciol i zobaczym ktore wystarcza , takie w ciemno zalozenia zazwyczaj mozna o kant wiadomo czego i co , przed ceremonia sprawdz sobie na szybko co i jak , i lec 2.8 a nie bawisz sie w 3.5

poza tym pamietaj o blokowaniu ekspozycji jesli bedziesz przekadrowywal
    Dzięki za porady, byłem wczoraj w tym kościółku, ale nie były zapalone żadne światła i ciężko było cokolwiek ustalić...
    a właśnie, pomiar światła jaki najlepiej nastawić?
    myślałem nad centralnym ważonym uśrednionym.
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mastercheat Zobacz posta
    Dzięki za porady, byłem wczoraj w tym kościółku, ale nie były zapalone żadne światła i ciężko było cokolwiek ustalić...
    a właśnie, pomiar światła jaki najlepiej nastawić?
    myślałem nad centralnym ważonym uśrednionym.
    To w takim ukladzie zaloz, ze tam nie bedzie zapalonych swiatel (tylko tyle swiatla ile wpadnie przez witraze) i zobacz czy pociagniesz bez palnika. Ja bym na M jechal. A lampe mial pod reka. Ryzykowac mozna jak robisz jako dodatek.

Uprawnienia umieszczania postów