hej, to skan negatywów....skup się na oświetleniu i kompozycji, a nie na głupotach![]()
hej, to skan negatywów....skup się na oświetleniu i kompozycji, a nie na głupotach![]()
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
Cieńkie jak sik pająka...
Nie jest żle![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Zielony: pokaż lepsze, bez Photoshopa. Pojedynek? Ale tylko fotografia, bez komputera. Hm?
Moje www
...i na LinkedIn
CASE Ty znowu zaczynasz małą awanturę. Masz ciekawe fotki, zwłaszcza autoportrety ale nie powalasz na kolana.
Prezentujesz prace publicznie więc przygotuj się na krytykę, różną krytykę. Postaraj się polemizować ale nie bądź agresywny, chyba masz za dużo testosteronu i adrenaliny a to nie ułatwia zycia.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Mac, ależ ja się nie pienię.... tylko chciałbym usłyszeć konstruktywną krytykę, a nie tego typu teksty.... szczególnie, jeśli ktoś nie może się pochwalić, że robi lepsze. Konkretnie - co WASZYM ZDANIEM jest źle (bo jest to tylko i aż Wasze zdanie), a nie takie hasła. Może jeszcze obraźcie modelkę, jak kiedyś?
Moje www
...i na LinkedIn
Dopsz... jak będę robić zdjęcia legitymacyjne, obiecuję, że w obu oczach będą bliki światła....
Moje www
...i na LinkedIn
Nie sprecyzowałeś o co Tobie chodzi, co jest na zdjęciu to ja widzę![]()
Moje www
...i na LinkedIn