panowie znowu toczycie piane...

zacznijmy od konca:

Jak wiec widac na zalaczonym obrazku, dostosowales swoja galerie do ok. 7% polskich uzytkownikow netu... pogratulowac
dokładnie tak to zrobiłem jestem tego swiadom (czy wy w ogóle cztacie to co tu pisze?) interesuje mnie wyłacznie te 7% ludzi!!!

poza tym, te same statystyki suegrują rwniez olanie wszystkiego poza Windowsem i IE, pod którymi strona (1280) od poczatku swego istniena działała spiewajaco... :P

rev ty jestes pewien, ze wlasciwie wpisales swoj wiek podczas rejestracji? Bo czytajac twoje wypowiedzi wnioskuje, ze chyba ci sie jedynka z dwojka pomylila...

Na tematy flashowo-htmlowe nawet nie probuje z toba polemizowac, bo o czym moglby porozmawiac czlowiek ktory robi to zarobkowo z czlowiekiem, ktory dorwal sie do darmowego automatu do generowania galerii jak malpa do mydla... i cieszy sie, ze mu piana wychodzi
nie ma to jak osobiste wycieczki... to ja gratuluje dojrzałosci...
co do projektowania www, to wiesz... nie tylko ty to robisz... wiec polecam troche wiecej wyobraźni i szersze klapy na oczach... a poza tym to podobno forum fotograficzne? wiec twoja decyzja acz spozniona jest jaknajbardziej na miejscu...

Moze powtorze raz jeszcze: w tym konkretnym przypadku engine FLASHowy zabił Twoje zdjecia!
... ale tylko przy załozeniu ze masz rozdzielczosc ponizej 1280...

Panowie czy az tak trudno zaakceptowac wam inny - SWIADOMY punkt widzenia, SWIADOME decyzje i równie SWIADOMĄ polemikę...

Co wy tu sektę jakąs macie? dlaczego/ na co? probojecie mnie nawracac?
nie uwazacie ze rozsadniejszym rozwiazaniem byłby krótki komentarz: ... fajne/du **** foty, ale irytujący engin...

ps. Vitez jesli mozesz zamknij/usuń ten topic, bo zdaje sie ani wy, ani ja za wiele z niego nie wyniesiemy...