panowie znowu toczycie piane...
zacznijmy od konca:
dokładnie tak to zrobiłem jestem tego swiadom (czy wy w ogóle cztacie to co tu pisze?) interesuje mnie wyłacznie te 7% ludzi!!!Jak wiec widac na zalaczonym obrazku, dostosowales swoja galerie do ok. 7% polskich uzytkownikow netu... pogratulowac
poza tym, te same statystyki suegrują rwniez olanie wszystkiego poza Windowsem i IE, pod którymi strona (1280) od poczatku swego istniena działała spiewajaco... :P
nie ma to jak osobiste wycieczki... to ja gratuluje dojrzałosci...rev ty jestes pewien, ze wlasciwie wpisales swoj wiek podczas rejestracji? Bo czytajac twoje wypowiedzi wnioskuje, ze chyba ci sie jedynka z dwojka pomylila...
Na tematy flashowo-htmlowe nawet nie probuje z toba polemizowac, bo o czym moglby porozmawiac czlowiek ktory robi to zarobkowo z czlowiekiem, ktory dorwal sie do darmowego automatu do generowania galerii jak malpa do mydla... i cieszy sie, ze mu piana wychodzi
co do projektowania www, to wiesz... nie tylko ty to robisz... wiec polecam troche wiecej wyobraźni i szersze klapy na oczach... a poza tym to podobno forum fotograficzne? wiec twoja decyzja acz spozniona jest jaknajbardziej na miejscu...
... ale tylko przy załozeniu ze masz rozdzielczosc ponizej 1280...Moze powtorze raz jeszcze: w tym konkretnym przypadku engine FLASHowy zabił Twoje zdjecia!
Panowie czy az tak trudno zaakceptowac wam inny - SWIADOMY punkt widzenia, SWIADOME decyzje i równie SWIADOMĄ polemikę...
Co wy tu sektę jakąs macie? dlaczego/ na co? probojecie mnie nawracac?
nie uwazacie ze rozsadniejszym rozwiazaniem byłby krótki komentarz: ... fajne/du **** foty, ale irytujący engin...
ps. Vitez jesli mozesz zamknij/usuń ten topic, bo zdaje sie ani wy, ani ja za wiele z niego nie wyniesiemy...