Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 64

Wątek: REV

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zastanawia mnie natomiast niekonsekwencja w podpisach zdjec - sa po polsku, opis w sekcji "info" po polsku, a cale menu po angielsku. to w koncu w jakiej wersji jezykowej i dla kogo jest ta strona?
    prawda, poszedłem ciut na skróty, menu dałem angielskie by mogli sie po nim poruszac "no polish users" którym tytuły i info po polsku nie powinne przeszkadzac tak jak polakowi menu po angielsku, doceloo bedo 2 wersje stronya puki co taki misz masz...

jesli chodzi o fotki - podobaja mi sie. streetphoto fajne z ciekawymi kadrami. pare innych zdjec tez calkiem, calkiem. zastanawiam sie czy niektore nie wygladalyby jednak lepiej bez tego silnego szumu
    tez bym wolał bez ale to pro 1 - to raz, a dwa duzo swego czasu pracowałem wyłącznie na wysokich czułosciach - 1600 iso, więc do ziarna przywykłem i polubiem... teraz szum traktuje troche jak ziarno cyfrowe, które rzadko przeszkadza a czasem nawet pomaga w kreowaniu formy obrazu...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez REV na prfc
    Usatw sobie - jesli mozesz/chesz
    1600/1200 obiecuje ze obejrzysz kadry w pełnej krasie...
    Zrobiłem tak i... Nic. Zdjęcia tak małe, jak i w 1024x768. Tak na 1/15 ekranu. Okno wysokość ma może połowy ekranu. W IE trochę lepiej, ale z zdjęcia są wciąż malutkie na ekranie, większe może ledwie o 50%.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

drogi tomaszu...

więc albo ja jestem kosmita albo to miedzynarodowa zmowa userów całego swiata przeciwko mnie... by niebyc gołosłownym

windows XP 19 calowy monitor i 1280/1024 i cztery przegladarki... na wszystkich działa jak trzeba:

http://www.nsystem.pl/~kate/mozilla.jpg
    http://www.nsystem.pl/~kate/explorer.jpg
    http://www.nsystem.pl/~kate/firefox.jpg
    http://www.nsystem.pl/~kate/netscape.jpg

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rev
    więc albo ja jestem kosmita albo to miedzynarodowa zmowa userów całego swiata przeciwko mnie... by niebyc gołosłownym
    ale nie dziala pod linuxem i to na firefoxie wiec nie do konca jest wszystko OK
    u mnie efekt jest taki, ze menu zajmuje jakies 80% ekranu (poza tym jest zupelnie rozrzucone i nieczytelne wiec nawigacja jest niemozliwa) a gdzies pod spodem jest zdjecie ....wiec go nie widac ...no czasemi kawaleczek

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cóż, co tu dużo nie gadać, ale u mnie na dwóćh komputerach pod win xp chodzi źle. Podobnie u kilku/kilkunastu użytkowników forum lub plrfc. Pewnie wszyscy się zmówili, żeby zrobić na złość...

A pokazywanie zdjęć, że gdzieś działa, niczego nie dowodzi. (Tym bardziej, że tak się otwierają, że już udało mi się 3 cm jednego zobaczyć... Ale nie tracę nadziei, spróbuje jutro w pracy, choć wtedy się okaże pewnie, że sieć POL34 jest do kitu...) Od tego jakość zdjęć u mnie w ogóle nie wzrosła.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Białystok

Domyślnie

A zdjęcie u mnie ma wymiary 280x400 px. Tak powinno być?

FoFot.pl
    Canon IRC

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A pokazywanie zdjęć, że gdzieś działa, niczego nie dowodzi.
    ... no nie popadajmy w paranoje, to ze u ciebie nie działa jest niepodwazalnym argumentem a to ze u mnie i kilku/kilkunastu innych osób jest ok (co udowodniłem skrinami) niczego nie dowodzi?

dziwna logika ale niech ci bedzie,

po tygodniu upublicznienaia adresu wiem juz jedno... szkoda czasu, wszytskim nie dogodze, ten kto bedzie chciał to sobie poradzi, ten co niebedzie chciał/umiał sobie poradzic - nie skorzysta...

i chyba tyle panowie i (panie?) w tym temacie...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

po tygodniu upublicznienaia adresu wiem juz jedno... szkoda czasu, wszytskim nie dogodze, ten kto bedzie chciał to sobie poradzi, ten co niebedzie chciał/umiał sobie poradzic - nie skorzysta...

i chyba tyle panowie i (panie?) w tym temacie...
    Problem w tym ze w ten tydzien po opublikowaniu adresu masz wiecej narzekan niz pochwal.
    Prezentujesz podejscie do ogladajacych jak sprzedawcy za czasow komunizmu "sprzedawca wasz pan" ... ale mamy czasy wolnego rynku i 'sprzedawca' powinien nieco bardziej dbac o klienta niz "jak klient zachce to znajdzie moj sklep i domysli sie gdzie w nim schowalem towary" .
    Uwazam ze moglby sprobowac przemyslec swoja postawe jesli zalezy ci na pokazaniu zdjec a nie pokazaniu swojego olewania potencjalnych widzow .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

vitez... to nie serwis komercyjny, nie musi sie wszystkim podobac, nie musi byc smiertelnie kompatybilny, nie musi działac pod linuxem... nie sprzedaje tych zdjec...

to prywatna stona prywanego gościa, który cyka foty...

a wszystkie "ale" dotycza sposobu prezentacji... usability etc, to tak jakbys wlazł do na wystawe malarstwa i dopiepszył sie architekta który zaprojektował sale wystawowa...

serwis działa, naprawde uwazasz ze ideą foruów foto jest piepszenie o kodzie strony?

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

prezentujesz co najmniej dziwne podejscie do tematu. To chyba Tobie powinno zalezec aby galerie obejzalo jak najwiecej osob. Ty sie powinienes umiec dopasowac sie do odbiorców, umiec zainteresowac. Dla Ciebie to "Moja galeria" a dla nas "kolejna galeria forumowicza". I mimo delikatnych uwag nie chcesz przyjac do wiadomosci pewnych argumentow. Mozna powiedziec: nie to nie, zamknac nieotwieralną galerie i szybko wymazac jej adres.

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów