Zamieszczone przez kavoo
![]()
![]()
![]()
hehe imo to piekny widok(noo moze z jednym malym wyjatkiem
)
Zamieszczone przez kavoo
![]()
![]()
![]()
hehe imo to piekny widok(noo moze z jednym malym wyjatkiem
)
święte słowaVitez jesli mozesz zamknij/usuń ten topic, bo zdaje sie ani wy, ani ja za wiele z niego nie wyniesiemy...
...co to w ogóle jest?
To ma być forum użytkowników aparatów marki Canon...
...jakies jaja sobie Panowie robicie
rev - super zdjęcia i super galeria - no i super aparat
Pozdrawiam,
tak mowisz bo Tobie galeria dzialaZamieszczone przez Jurrras
(zacznij korzystac z normalnej przegladarki a nie z tej syfiastej majkrosoftowej to pogadamy)
P.S.
mi pod Winda tez dziala, zeby nie bylo ...no walsnie - ale tylko pod Winda![]()
...jestem przekonany, ze tak jak tysiące innych użytkowników korzystam z normalnej przeglądarki.zacznij korzystac z normalnej przegladarki
http://www.ranking.pl/rank.php?stat=browPL
Jestem przekonany, ze jak tysiace innych uzytkownikow korzystasz z tego, co dostajesz razem z systemem za darmo, nawet nie zadajac sobie trudu sprawdzenia czy ten gratis kwalifikuje sie do okreslenia "normalny"Zamieszczone przez Jurrras
Ale nie przejmuj sie takimi ortodoksami jak my - pani Krysia u mnie w ksiegowosci tez uzywa IE i sobie chwali ;-)
ta statystyka wynika tylko i wylacznie z niewiedzy internautow i moim zdaniem nie ma sie tytaj czym chwalic - dla mnie to jest tragedia i komputerowe inwalidztwo. amen.Zamieszczone przez Jurrras
ja wczoraj xiegowej zainstalowalem firefoxa i tez sobie chwaliZamieszczone przez kavoo
![]()
...oczywiście masz prawo do wyrażania swojego zdania, chociaż ja osobiście nie uwazam się za "komputerowego inwalide" - i mogę zobaczyć zdjęcia zaprezentowane przez naszego kolegę (i na ten temat chciałbym porozmawiać na tym forum!!!)...ta statystyka wynika tylko i wylacznie z niewiedzy internautow i moim zdaniem nie ma sie tytaj czym chwalic - dla mnie to jest tragedia i komputerowe inwalidztwo. amen.
...więc nie rozumiem dlaczego używasz słów "komputerowe inwalidztwo"
w tym wlasnie jest problemZamieszczone przez Jurrras
![]()
juras... szkoda czasu...
tu dawno nie chodzi juz o zjecia/galerie - zaryzykuję twierdzenie ze od poczatku o to nie chodziło... koledzy tu na forum nie tolerują sprzeciwu/innego punktu widzenia i tyle... kazy pretekst jest dobry by pokazac kto tu rzadzi i kto ma niepodwazalna rację...
sorry kavoo, ale przeginasz - wyłazi z ciebie zwykły pieniacz, najpierw powołujesz sie na statystki by mi udowodnic ze sie nie znam i smiem projektowac serwis pod 1280 a potem negujesz te same statystyki apropos systemu operacyjnego i przegladarki bo tak ci pasuje???
... polecam przejrzec wątek i poczytac jak post za postem uzywacie przeciwstawnych sobie argumentów, tylko po to by stanęło na waszym...
gratuluję fajnej piaskownicy, firefox i w3c rulles!!! ja zabieram zabawki i wracam do własnej - troche pofotografowac...
pozdrawiam