Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: REV

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

myslałem ze skonczylismy temat...

... ale skoro nie to powtorze tylko z uporem maniaka, ze serwis działa co sam - vitez zdazyłes zauwazyc w jednym z pierwszych postów, ale widze ze chetnie ulegasz presji tłumu i przyłaczyłes sie do nagonki...

a to ze nie podoba wam sie engin (FLASH) zamiast ochydnego i HTML'A, który uwazacie za jedyny i suszny, oraz drobna niedogodnosc (wymóg rozdzielczosci 1280) to chyba jednak nie jest to mój problem - w sensie ze sie nie pochlastam, moge z tym zyc...

zastanawia mnie tylko tylko co powiecie za pare lat jak htmla juz nie bedzie, juz dzis przynajmniej 30% porfolio znakomitych fotografów jest flashowe, a bedzie tego coraz wiecej...

powtórze: serwis nie jest dla wszytskich, tylko dla chetnych, ktorym uda sie juz przebrnąc prze te: 7 gór, rzek, lasów, pokonac: fosę, mur i smoka (bo do takiej rangi wyolbrzymiliscie problem viewera) i spokojnie przy kawie obejrzec fotki...

i owszem jesli ma was to uspokoic... zrobiłem go dla siebie i tak jak mi sie podobało i uznałem za słuszne, zebrałem kilka zdjec w jednym miejscu bym mógł j sobie podziwiac i napawac sie z kazdego miejsca na swiecie...

gwarantuje wam takze, ze "chetni" doskonale sobie poradzili z napietrzoną przez was góra problemów i skorzystali... tylko o to mi chodziło i za to jestem im wdzieczny...

szkoda waszego zdrowia panowie, jak ktos juz wczesniej postulował zapomnijcie o tym adresie...

POZDRAWIAM

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rev
    a to ze nie podoba wam sie engin (FLASH) zamiast ochydnego i HTML'A, który uwazacie za jedyny i suszny
    Jak do ściany . Stary Ty nic nie rozumiesz!!! Mylisz pojęcia! Tu nie chodzi o to czy komus sie podoba engine FLASHowy czy nie ale o Twoje zdjecia. A te wlasnie przez ten niedopracowany engine są do ****! Moze powtorze raz jeszcze: w tym konkretnym przypadku engine FLASHowy zabił Twoje zdjecia!

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

rev ty jestes pewien, ze wlasciwie wpisales swoj wiek podczas rejestracji? Bo czytajac twoje wypowiedzi wnioskuje, ze chyba ci sie jedynka z dwojka pomylila... ;-)

Na tematy flashowo-htmlowe nawet nie probuje z toba polemizowac, bo o czym moglby porozmawiac czlowiek ktory robi to zarobkowo z czlowiekiem, ktory dorwal sie do darmowego automatu do generowania galerii jak malpa do mydla... i cieszy sie, ze mu piana wychodzi

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dopisze jeszcze tylko jedno na temat tego "wymogu rozdzielczosci"

Widzisz kolego... gdybys kumal cokolwiek w temacie www to wiedzialbys, ze strony projektuje sie dla ludzi a nie dla siebie. A to, jakich rozdzielczosci ludzie uzywaja, mozna sprawdzic chocby tutaj:
    http://www.ranking.pl/rank.php?stat=dimsPL

Jak wiec widac na zalaczonym obrazku, dostosowales swoja galerie do ok. 7% polskich uzytkownikow netu... pogratulowac

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

panowie znowu toczycie piane...

zacznijmy od konca:

Jak wiec widac na zalaczonym obrazku, dostosowales swoja galerie do ok. 7% polskich uzytkownikow netu... pogratulowac
    dokładnie tak to zrobiłem jestem tego swiadom (czy wy w ogóle cztacie to co tu pisze?) interesuje mnie wyłacznie te 7% ludzi!!!

poza tym, te same statystyki suegrują rwniez olanie wszystkiego poza Windowsem i IE, pod którymi strona (1280) od poczatku swego istniena działała spiewajaco... :P

rev ty jestes pewien, ze wlasciwie wpisales swoj wiek podczas rejestracji? Bo czytajac twoje wypowiedzi wnioskuje, ze chyba ci sie jedynka z dwojka pomylila...

Na tematy flashowo-htmlowe nawet nie probuje z toba polemizowac, bo o czym moglby porozmawiac czlowiek ktory robi to zarobkowo z czlowiekiem, ktory dorwal sie do darmowego automatu do generowania galerii jak malpa do mydla... i cieszy sie, ze mu piana wychodzi
    nie ma to jak osobiste wycieczki... to ja gratuluje dojrzałosci...
    co do projektowania www, to wiesz... nie tylko ty to robisz... wiec polecam troche wiecej wyobraźni i szersze klapy na oczach... a poza tym to podobno forum fotograficzne? wiec twoja decyzja acz spozniona jest jaknajbardziej na miejscu...

Moze powtorze raz jeszcze: w tym konkretnym przypadku engine FLASHowy zabił Twoje zdjecia!
    ... ale tylko przy załozeniu ze masz rozdzielczosc ponizej 1280...

Panowie czy az tak trudno zaakceptowac wam inny - SWIADOMY punkt widzenia, SWIADOME decyzje i równie SWIADOMĄ polemikę...

Co wy tu sektę jakąs macie? dlaczego/ na co? probojecie mnie nawracac?
    nie uwazacie ze rozsadniejszym rozwiazaniem byłby krótki komentarz: ... fajne/du **** foty, ale irytujący engin...

ps. Vitez jesli mozesz zamknij/usuń ten topic, bo zdaje sie ani wy, ani ja za wiele z niego nie wyniesiemy...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

nie uwazacie ze rozsadniejszym rozwiazaniem byłby krótki komentarz: ... fajne/du **** foty, ale irytujący engin...
    ale jak mozna stwierdzic czy foty sa fajne/do d... skoro nie ma mozliwosci zobaczenia ich

P.S
    aa juz wiem! napewno ta galeria bylo projektowana z mysla o LYNXie mysze sprawdzic jak przyjde do domu

P.S2
    wogole to jaki czlowiek o zdrowych zmyslach uzywa IE (bez obrazy panowie!)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Uparl sie i nic mu nie poradzisz.

Ale moze kiedys zmadrzeje . Moze za pare miesiecy czy lat zamiesci innego, mniej egoistycznego linka. Zobaczymy .

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

co do projektowania www, to wiesz... nie tylko ty to robisz... wiec polecam troche wiecej wyobraźni i szersze klapy na oczach
    Wiem, ze nie tylko ja to robie, robia to tez inni... ale ty akurat sie do tych innych raczej nie zaliczasz... w czym utwierdzaja mnie teksty typu:
    zastanawia mnie tylko tylko co powiecie za pare lat jak htmla juz nie bedzie
    Przypominasz mi jednego takiego trolla, ktory kiedys na preclach toczyl wojne przekonujac wszystkich, ze Soniak 828 jest najlepszy w calej eternii W zwiazku z tym odniose sie do ciebie tak, jak cale towarzystwo grupowe odnioslo sie do tamtego delikwenta:

Masz racje Flash jest najlepszy... tak samo zreszta jak Sony 828 - kreci filmy, mozna kadrowac na LCD, efekt widac przed wyzwoleniem migawki... same zalety Ja jednak, nie wiedziec czemu, wole klapac "archaicznym" lustrem i trzymac sie html-a, bedacego standardem w3 8) A ze przytlaczajaca masa praktycznie podchodzacych do tematu net-userow ma podobne zdanie na temat flashowych bajerkow i innych festyniarskich swiecidelek, smiem twierdzic, ze razem z nimi wszystkimi to my mamy racje 8)

EOT ode mnie, szkoda mi czasu na przekonywanie kogos, ze woda jest naprawde mokra 8) A na nastepne zdjecia polecam album z papiernika - nie napracujesz sie tak jak przy tej galerii (choc i tutaj pewnie nie liczac klikniecia w guzik 'generate' nie miales okazji sie nameczyc :wink, no i przede wszystkim nikt ci nie bedzie wytykal, ze mu sie sposob prezenacji zdjec nie podoba ;-)

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
    ]P.S2
    wogole to jaki czlowiek o zdrowych zmyslach uzywa IE (bez obrazy panowie!)
    Tez nie mam pojecia jak mozna uzywac przegladarki, ktora jest niekompatybilna z jezykiem HTML

------------------
    EDIT (juz nie bede sobie statsow nabijal, recznie sie dopisze :wink:
    Przejrzyjcie caly ten topic i zwroccie uwage, ilu userow bioracych udzial w dyskusji uzywa IE

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ok, kavoo... szkoda mi czasu na punktowanie, wiec powiem tylko: dzieki za ten EOT

POZDRAWIAM

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów