myslałem ze skonczylismy temat...
... ale skoro nie to powtorze tylko z uporem maniaka, ze serwis działa co sam - vitez zdazyłes zauwazyc w jednym z pierwszych postów, ale widze ze chetnie ulegasz presji tłumu i przyłaczyłes sie do nagonki...
a to ze nie podoba wam sie engin (FLASH) zamiast ochydnego i HTML'A, który uwazacie za jedyny i suszny, oraz drobna niedogodnosc (wymóg rozdzielczosci 1280) to chyba jednak nie jest to mój problem - w sensie ze sie nie pochlastam, moge z tym zyc...
zastanawia mnie tylko tylko co powiecie za pare lat jak htmla juz nie bedzie, juz dzis przynajmniej 30% porfolio znakomitych fotografów jest flashowe, a bedzie tego coraz wiecej...
powtórze: serwis nie jest dla wszytskich, tylko dla chetnych, ktorym uda sie juz przebrnąc prze te: 7 gór, rzek, lasów, pokonac: fosę, mur i smoka (bo do takiej rangi wyolbrzymiliscie problem viewera) i spokojnie przy kawie obejrzec fotki...
i owszem jesli ma was to uspokoic... zrobiłem go dla siebie i tak jak mi sie podobało i uznałem za słuszne, zebrałem kilka zdjec w jednym miejscu bym mógł j sobie podziwiac i napawac sie z kazdego miejsca na swiecie...
gwarantuje wam takze, ze "chetni" doskonale sobie poradzili z napietrzoną przez was góra problemów i skorzystali... tylko o to mi chodziło i za to jestem im wdzieczny...
szkoda waszego zdrowia panowie, jak ktos juz wczesniej postulował zapomnijcie o tym adresie...
POZDRAWIAM