Zacytuję stronę wyłącznego dystrybutora Sigmy firmy K-Consult
W trosce o satysfakcję i zadowolenie Klienta, wyłączny dystrybutor sprzetu Sigma w Polsce - firma K-Consult wybrała na autoryzowane centrum serwisowe firmę z 15-letnim doświadczeniem - Foto-Service.
Jeśli posiadasz produkty marki Sigma będące na gwarancji, lub chcesz skorzystać z naszych usług, skontaktuj się z wyłącznym autoryzowanym serwisem.
To Sigma reprezentowana w Polsce przez K-Consult wybrała sobie Foto-Service.
Więc jego stanowisko nie ma się w cale nijak do stanowiska firmy. Co więcej K-Consult karze mi się właśnie z tym i tylko!!! z tym serwisem kontaktować.
Jeżeli już to dwu przypadków mojego i kolegi o czym napisałem poprzednio.
Żyję w wolnej Polsce i mogę wystawiać opinię jeżeli mam taką ochotę.
Wystawiłem opinie o obiektywie który mam, jest mój i go używam a nie o czymś co widziałem na stronie www, czy na reklamie w gazecie lub w gablotce w sklepie foto jak robi to wiele osób choćby na portalu optyczne.pl które pytane wprost czy mają dany sprzęt nagle milkną.
Nie staraj się wypowiadać za społeczeństwo i nie pisz że nikomu ta opinia nie pomoże. Pisz za siebie chyba, że pracujesz dla Sigmy to rozumiem.
Nie wiedziałem że sprzęt pozbawiony wad technicznych idealnie skalibrowany trzeba wysyłać trzy razy do kalibracji do serwisu ponosząc 6 krotnie koszty transportu aby móc być dopiero wtedy niezadowolony z zakupionego towaru i jego producenta.
Bo chciałem podzielić się opinią.
Nie wiedziałem że zakup Canona zobowiązuje do natychmiastowej rejestracji na tym forum.
Wiadro z pomyjami???Bo napisałem, że stanowisko producenta reprezentowane przesz jego autoryzowany i wybrany przez niego serwis jest według mnie śmieszne? To ma być wiadro pomyj?
Jakim błotem?Zacytuj może jakiś straszny bluzg z moich wpisów. I Ty piszesz, że nie bronisz Sigmy ehhh.
Straszny offtop się z tego robi.